Hub 5in1 su 4 prievadais USB 3.0 ir USB-C laidu Vention TGKBB 0,15m Black
Prekės kodas: 056290

Hub 5in1 su 4 prievadais USB 3.0 ir USB-C laidu Vention TGKBB 0,15m Black

Prekės kodas: 056290
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1095
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Stebulės ventiliacija 5 viename juoda 15 cm

Vention 5-in-1 Hub TGKBB yra tikras perlas tarp kompiuterių priedų. USB3.0 sąsajos naudojimas užtikrina žaibišką duomenų perdavimą 5Gbps greičiu, kartu garantuoja sklandų prijungtų priedų, tokių kaip pelės ar klaviatūros, veikimą. Be to, šakotuvas leidžia vienu metu įkrauti du išmaniuosius telefonus, o tai yra neabejotinas pranašumas tiems, kurie naudoja kelis įrenginius. Šiuolaikinis USB-C kištukas kartu su pusės metro kabeliu siūlo įvairias prijungimo galimybes, o galimybė palaikyti iki 8 TB talpos standžiuosius diskus yra nepakeičiamas įrankis tiems, kurie saugo didelius duomenų kiekius. Visa tai yra elegantiškame juodame korpuse, kuris papildo bet kokią aparatūros sąranką.

Didelės spartos duomenų perdavimas

Vienas iš Vention TGKBB hub privalumų yra jo galimybė perduoti duomenis neįtikėtinu 5Gbps greičiu. Dėl USB3.0 sąsajos šis šakotuvas ne tik siūlo suderinamumą su įvairiais įrenginiais, bet ir užtikrina žaibišką failų, muzikos ar vaizdo įrašų perdavimą.

Jokių vėlavimų darbe

Jei vertinate sklandų veikimą ir darbo patogumą, šis mazgas yra puikus pasirinkimas. Kai prie jo prijungsite pelę, klaviatūrą ar kitus priedus, galite būti tikri, kad nepatirsite vėlavimų. Tai užtikrina, kad jūsų darbas bus efektyvesnis ir patogesnis.

Dviejų išmaniųjų telefonų įkrovimas vienu metu

Ar kada nors teko pasirinkti, kurį įrenginį įkrauti pirmiausia? Naudodami šį šakotuvą turite galimybę vienu metu įkrauti du išmaniuosius telefonus. Tiesiog prijunkite šakotuvą prie įkroviklio, o tada savo įrenginius – ir mėgaukitės tuo, kad abu krausis tuo pačiu metu.

Universalus USB-C jungtis

Pusmetrinio šakotuvo kabelis aprūpintas modernia USB-C jungtimi. Šis į ateitį orientuotas sprendimas ne tik užtikrina geresnį suderinamumą su naujais įrenginiais, bet ir užtikrina, kad šakotuvas tarnaus jums ilgą laiką dėl savo universalumo.

Didelių standžiųjų diskų palaikymas

Planuojate prijungti didelį standųjį diską? Šis šakotuvas palaiko standžiuosius diskus, kurių talpa iki 8TB. Tai reiškia, kad galite saugoti ir perkelti didelius duomenų kiekius nesijaudindami dėl jų saugumo.

 

BrandVention
ModelisTGKBB
SpalvaJuoda
Kabelio ilgis15cm
SąsajaUSB, USB3.0 x 3, mikro USB
Palaikomi standieji diskaiIki 8TB
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas