Hub 4in1 Baseus UltraJoy USB-A&USB-C iki 4xUSB3.0+USB-C (pilka)
Prekės kodas: 9-064101
Hub 4in1 Baseus UltraJoy USB-A&USB-C iki 4xUSB3.0+USB-C (pilka)

Hub 4in1 Baseus UltraJoy USB-A&USB-C iki 4xUSB3.0+USB-C (pilka)

Prekės kodas: 9-064101
Hub 4in1 Baseus UltraJoy USB-A&USB-C iki 4xUSB3.0+USB-C (pilka)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2102
28,80 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus UltraJoy keturi viename šakotuvas USB-A ir USB-C iki 4xUSB3.0+USB-C (pilka).

Baseus UltraJoy 4 viename 1 yra centras, perkeliantis darbą kompiuteriu į naują lygį. Jame yra 4 USB3.0 prievadai ir vienas USB-C prievadas ir galima perkelti failus iki 5 Gbps greičiu. Jame taip pat yra dvigubos jungtys – USB-C ir USB-A, todėl galite lengvai prijungti prie skirtingų sąsajų įrenginių.

Net 4 galimi USB-A prievadai

Centre yra net 4 USB-A prievadai, todėl galite laisvai naudotis prijunkite tokius įrenginius kaip pelė, klaviatūra, kortelių skaitytuvas ar USB atmintinė. Be to, kiekvienas iš šių prievadų leidžia perkelti failus iki 5 Gbps greičiu. Taigi jums nereikės per ilgai laukti, kol jūsų nuotraukos ar vaizdo įrašai pasieks savo tikslą!

Patikimas maitinimas sudėtingoms užduotims atlikti

Baseus UltraJoy su galingu USB-C 5V maitinimo prievadu yra stabilumo garantija net reikliausiems išoriniams įrenginiams. Tai leidžia sklandžiai prijungti ir palaikyti standžiuosius diskus iki 22 TB, o tai idealiai tinka profesionalams, dirbantiems su dideliu duomenų kiekiu. Skirtingai nuo šakotuvų be specialaus maitinimo šaltinio, dėl kurio gali būti įtemptas centrinis procesorius ir gali atsirasti vėlavimų, „Baseus UltraJoy“ apsaugo prievadą nuo pažeidimų ir užtikrina sklandų ryšį be failų perdavimo pertrūkių ar perkrovos rizikos.

Patvarumas ir patikimumas

Dėka integruoto lusto, šakotuvas užtikrina patikimas, sklandus veikimas net esant pilnai apkrovai. Be to, jo daugiasluoksnis ekranavimas užtikrina, kad jis yra atsparus trukdžiams. Tuo pačiu įrenginys itin patvarus – jo konstrukcijai panaudota patvari, antipireno medžiaga. Jis taip pat turi papildomą apsaugą nuo trumpojo jungimo ir viršsrovių.

Dvi jungtis, platus suderinamumas

Ar turite kelis įrenginius su skirtingais prievadais? Jokių problemų – Baseus UltraJoy šakotuvas veiks kartu su dauguma jų! Produktas turi specialiai sukurtą dvigubą USB-A + USB-C jungtį, todėl jis suderinamas su daugeliu kompiuterių, nešiojamųjų kompiuterių, planšetinių kompiuterių ir išmaniųjų telefonų rinkoje. Be to, naudojant „Plug&Play“ sistemą, jos nustatymas yra itin paprastas ir greitas. Centras puikiai veikia su tokiomis operacinėmis sistemomis kaip „Windows“, „MacOS“ ir „Linux“.

Kompaktiškas dizainas

Baseus UltraJoy Hub yra itin lengvas ir kompaktiškas – savo forma ir dydžiu primena nedidelį žymeklį. Dėl to jį visada galėsite turėti su savimi – nesunkiai įsidėsite į rankinę, kuprinę ar net į kišenę. Galite lengvai pasiimti su savimi į darbą, universitetą ar atostogauti!

GamintojasBaseus
PavadinimasUltraJoy Series 4-Port HUB AIR
ModelisB0005280B811-13
SpalvaPilka
Galimi prievadai4x USB-A, 1x USB-C
USB-C įtampa5 V – 3 A
USB-A perdavimo greitisIki 5 Gb/s
Išėjimas5 V – 0,9 A
Suderinamos operacinės sistemosWindows, macOS, Linux
MedžiagaAliuminio lydinys + (PC + ABS)
SvorisApytiksliai 58,5 g
Matmenys26 x 125,4 x 16 mm
Kabelio ilgis22,5 cm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas