Hub 4in1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C iki 4x USB 3.0
Prekės kodas: 9-035208

Hub 4in1 Baseus Metal Gleam Series, USB-C iki 4x USB 3.0

Prekės kodas: 9-035208
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2470
31,66 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus Metal Gleam Series 4-in-1 Hub

Ieškote patikimo įrankio, kuris leistų dirbti efektyviau? „Baseus Metal Gleam Series 4-in-1 Hub“ yra puikus atsakymas į jūsų poreikius! Turėdami net 4 galimus prievadus ir žaibišką duomenų perdavimo greitį iki 5 Gbps, patikrinkite, ką dar gausite! Tuo pačiu metu gaminys yra itin patvarus, o dėl kompaktiško dydžio jį visada galėsite nešiotis su savimi.

6.jpg

Patobulinkite nešiojamojo kompiuterio galimybes

Naudokite tik vieną nešiojamojo kompiuterio USB-C įvestį, kad galėtumėte prie jo prijungti kelis skirtingus įrenginius. „Baseus“ šakotuvas turi 4 prievadus po 3 USB 3.0. Dabar galite lengvai padidinti savo kompiuterio funkcionalumą ir palengvinti darbą. Daugiau jokių problemų dėl per mažai prievadų!

9.jpg

Perkelkite failus greitai

Centras taip pat leidžia greitai perkelti failus. USB 3.0 prievadai leidžia perduoti duomenis iki 5Gbps (500MB/s) greičiu. Tai reiškia, kad per trumpą laiką galite nukopijuoti net daug nuotraukų, vaizdo įrašų, muzikos ar dokumentų. Nebereikia laukti neribotą laiką, kol failai bus perkelti!

2.jpg

Papildomas USB-C maitinimo prievadas

Ar ketinate naudoti pažangesnius įrenginius? Jokiu problemu! Stebulė turi papildomą USB-C maitinimo prievadą, kuris palaiko iki 5V / 3A įvesties srovę. Dėl to taip pat galite be jokių problemų naudoti didelės talpos kietuosius diskus iki 4 TB. Su Baseus jūs neturite savęs riboti!

12.jpg

Platus suderinamumas

Nebijokite suderinamumo su šakotuvu problemų. Jis veikia su daugeliu „Windows“, „Mac OS“ ar „Linux“ versijų. Taip pat palaiko įvairių gamintojų planšetinius kompiuterius ir išmaniuosius telefonus – nuo ​​Apple iki Samsung iki Huawei. Nesvarbu, kokius įrenginius naudosite – „Baseus“ prekės ženklo šakotuvas greičiausiai su jais veiks fantastiškai. Be to, Plug&Play sistemos dėka galėsite jį lengvai prijungti.

7.jpg

Puikiai apgalvotas dizainas

Baseus Metal Gleam serijos šakotuvas yra mažas ir nešiojamas. Jį visada galite turėti po ranka ir naudoti, kai tik prireiks. Produktas taip pat pasižymi dideliu patvarumu. Pagaminta iš aliuminio lydinio – atspari dilimui, spalvos blukimui, pažeidimams ir karščiui. Maloni liesti tekstūra ir elegantiškas modernus dizainas yra papildomi jo privalumai. Be to, mėlynas, šviečiantis indikatorius realiu laiku rodo įrenginio būseną.

1.jpg

Daug programų

Šis praktiškas prietaisas bus naudojamas namuose, darbe ir kelionėse. Jei jūsų išmanusis telefonas palaiko OTG, naudodami šakotuvą galite prie jo prijungti nešiojamąjį diską ir patogiai nukopijuoti reikalingus failus. Norite palengvinti darbą su planšetiniu kompiuteriu? Sujunkite pelę ir klaviatūrą, kad galėtumėte naudoti kaip nešiojamąjį kompiuterį! Dabar galite patogiai rašyti el. laiškus arba redaguoti nuotraukas.

8.jpg
Prekės ženklas Baseus
Vardas Metal Gleam Series 4-in-1 daugiafunkcinė C tipo HUB prijungimo stotis
Modelis WKWG070013
Spalva Pilka
Sąsaja USB-C
Ports 4x USB 3.0
Perdavimo greitis (USB 3.0) Iki 5Gbps
Įvestis 5V / 3A
Išvestis 5V / 0,9A
Palaikomos operacinės sistemos Windows, Mac OS, Linux
Medžiaga Aliuminio lydinys
Kabelio ilgis 170mm
Matmenys 44,5x115x16 mm
Svoris Apie 82g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas