„HomeRunPet“ plaukų džiovintuvas PD10
Prekės kodas: 063438

„HomeRunPet“ plaukų džiovintuvas PD10

Prekės kodas: 063438
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
15400
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

HomeRunPet PD10 gyvūnų plaukų džiovintuvas.

Gyvūnų priežiūros reikmenų pasaulyje naminių gyvūnėlių plaukų džiovintuvas HomeRunPet PD10 išsiskiria savo naujovėmis ir didžiausiu dėmesiu tiek augintinio, tiek šeimininko patogumui. PD10 yra pažangių technologijų derinio rezultatas, atsižvelgiant į gležną mūsų augintinių odą. Pažiūrėkite, ką jis gali jums pasiūlyti!

9.jpg

Tylus ir efektyvus veikimas – tobulo priežiūros paslaptis

Su įspūdingu 31 000 aps./min. greičiu ir 10 cm antgalio pločiu PD10 užtikrina ne tik greitą, bet ir efektyvų bet kokio tipo plaukų džiovinimą. Nesvarbu, ar dirbate su trumpais, vidutinio ilgio ar ilgais plaukais, džiovinimo laikas žymiai sutrumpėja iki 8-45 minučių, priklausomai nuo kailio ilgio. PD10 išskiria nepaprastai tyliai veikiantis. Ji naudoja novatorišką technologiją, kad sumažintų triukšmą, išlenkdama oro srauto kelią, todėl džiovintuvo garsumas yra tik 53 dB. Tai lygis, kuris nesukelia gyvūnams streso ir leidžia mėgautis akimirka.

4.jpg

Sveikatai ir patogumui skirtos technologijos

HomeRunPet PD10 nėra įprastas džiovintuvas. Komplektuojamas su 20 milijonų neigiamų jonų išskiriančiu „alkūniniu“ antgaliu, kuris ne tik pagreitina džiūvimą, bet ir pagerina kailio kokybę, suteikia jam sveiką blizgesį. Be to, džiovyklė siūlo 99 vėjo greičius esant stabiliai temperatūrai, todėl galite tiksliai sureguliuoti ją pagal savo augintinio poreikius.

11.jpg

Apgalvotas dizainas

Spalvoti temperatūros indikatoriai (raudona – karštam orui, geltona – šiltam orui, pilka – kambario temperatūrai) užtikrina intuityvų įrenginio naudojimą, pašalina perkaitimo riziką. Dvisluoksnė rankena garantuoja šilumos izoliaciją ir patogumą naudoti, o 20° žemyn nukreipta oro srauto kryptis dar labiau padidina komfortą.

5.jpg

Pirmiausia sauga

Turint omenyje ilgalaikį ir saugų naudojimą, PD10 yra su dviem filtrais, apsaugančiais variklį nuo nešvarumų ir šiukšlių. Tai kartu su atsparumu perkaitimui daro kiekvieną džiovinimo seansą ne tik efektyviu, bet ir saugiu įrenginiui ir jūsų augintiniui.

10.jpg

GamintojasHomeRunPet
ModelisPD10
Variklio greitis31 000 aps./min Trumpi plaukai: 8~10 min; vidutinio ilgio: 15~30 min; ilgi plaukai: 35-45 min.
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas