Homedics FAC-SV100-EU Nano veido garintuvas
Prekės kodas: 5-FAC-SV100-EU
Homedics FAC-SV100-EU Nano veido garintuvas

Homedics FAC-SV100-EU Nano veido garintuvas

Prekės kodas: 5-FAC-SV100-EU
Homedics FAC-SV100-EU Nano veido garintuvas
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
7133
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 4 - 8*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Pristatome naujausią HoMedics odos priežiūros naujovę – Nano Facial Steamer. Skirtingai nuo tradicinių veido garintuvų, reguliuojamas garų antgalis leidžia sutelkti dėmesį į konkrečias sritis, taip pat suteikia didesnį aprėptį.
Smulkesnės nei įprasti garai, nano dydžio garų dalelės prasiskverbia giliau į išorinį odos sluoksnį, atverdamos poras. Atsidariusios poros dažnai suminkština inkštirus, todėl juos lengviau pašalinti. Taip pat galite geriau įsisavinti odos priežiūros produktus naudodami naująjį Nano Facial Steamer. Dėl elegantiško dizaino, kompaktiško, nešiojamo pagrindinio įrenginio su lengvai nuimamu kelioniniu dirželiu, „HoMedics Nano Facial Steamer“ yra naujoviškas patobulinimas, palyginti su tradiciniais veido garintuvais. Tinka visų tipų odai, būkite tikslūs su kosmetiniu veidrodiniu skydeliu, esančiu jūsų „Nano Facial Steamer“.
Dėl nuimamo 70 ml talpos vandens bakelio lengva užpildyti garintuvą vandeniu. Rūko temperatūra yra apie 43°C. Pasiimkite jį su savimi, jūsų „Nano Facial Steamer“ yra su įmontuotu laikiklio diržu, kad jį būtų lengva naudoti.
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas