Homedics EYE-200-EU akių masažuoklis
Prekės kodas: 5-EYE-200-EU
Homedics EYE-200-EU akių masažuoklis

Homedics EYE-200-EU akių masažuoklis

Prekės kodas: 5-EYE-200-EU
Homedics EYE-200-EU akių masažuoklis
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3166
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 4 - 8*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma
EYE REVIVE LUXE Atgaivinkite ir atgaivinkite pavargusias akis naudodami „HoMedics Beauty“ akių masažo terapijų derinį. Naujasis Eye Revive Luxe yra mūsų naujausias akių masažuoklis, puikiai tinkantis pagerinti kraujotaką, nuraminti nuovargio jausmą ir sustiprinti jūsų drėkinamojo kremo potencialą Išnaudokite visas akių masažuoklio galimybes Nuvalius akių makiažą, puikus būdas sustiprinti akių masažą – užtepti nedidelį kiekį mėgstamo paakių kremo ar lengvo drėkinamojo kremo (atsargiai, kad nepriartėtų prie blakstienų linijos). Laikydami prietaisą už kotelio, švelniai sukamaisiais judesiais užtepkite rankinį prietaisą, kad kremas įsigertų ir atjaunintų odą. Vienas mygtukas trims procedūroms Patenkinamai paprasta naudoti, tiesiog laikykite nuspaudę maitinimo mygtuką, kad įjungtumėte. Tada vienu spustelėjimu perjunkite procedūras, tada pridėkite masažo galvutę prie viršutinio skruostikaulio. - Atgaivinantis pavargusioms akims - Sumažina paburkimą ir tamsius ratilus po akimis - Šiltas masažas ir garsinė vibracija. kraujotakai pagerinti - Gali būti naudojamas kaip kasdienės odos priežiūros rutinos dalis su mėgstamu drėkinamuoju kremu - Jokio valdymo išmanusis jutiklis suaktyvina masažą palietus - 2 metų garantija - Dydis: 179 x 42 x 64 mm *49 50* *7374* 107
Techninė informacija
Įtaisytas ekranas: N
Masažo funkcija: Y
Režimų skaičius:
Gaminio spalva: Sidabrinė
Kilmės šalis: Jungtinė Karalystė
Adapteris įtraukta: Y
Kiekis:
Ypatybės
Terapijos metodas: Raudonos šviesos terapija
Integruotas laikmatis: N
Įjungimo/išjungimo jungiklis: Y
Giliai prasiskverbianti šiluma: Y
Maitinimas
Maitinimo šaltinis: Baterija
Palaikomų baterijų skaičius: 1
Baterijos technologija: Ličio
Automatinis išjungimas: Y
Automatinis išjungimas po: 5 min.
Pakuotės turinys
Rankinis: Y
Svoris ir matmenys
Aukštis: 130 mm
Plotis: 30 mm
Paketo plotis: 64 mm
Pakuotės gylis: 42 mm
Paketo aukštis: 179 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas
x

Vykdydami ES direktyvos dėl privatumo ir elektroninių ryšių reikalavimus, pranešame, jog svetainėje naudojame slapukus norėdami suasmeninti turinį ir skelbimus, kad teiktume visuomeninės medijos funkcijas ir galėtume analizuoti savo srautą. Informaciją apie tai, kaip naudojatės svetaine, bendriname su visuomeninės medijos, reklamavimo ir analizės partneriais. Daugiau informacijos.

Supratau
UAB „REGO TECH“, Įmonės kodas: 302449356, PVM mokėtojo kodas: LT100005005917, Adresas: Vilniaus g. 230, LT-76303, Šiauliai, Lietuva © UAB „REGO TECH“. Visos teisės yra saugomos. Be UAB "REGO TECH" sutikimo draudžiama kopijuoti ir platinti svetainėje esančią informaciją, idėjas, puslapio dizainą.