Hohem HRT-03 nuotolinio valdymo pultas
Prekės kodas: 9-070683
Hohem HRT-03 nuotolinio valdymo pultas

Hohem HRT-03 nuotolinio valdymo pultas

Prekės kodas: 9-070683
Hohem HRT-03 nuotolinio valdymo pultas
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2880
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 15 - 23*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Hohem HRT-03 nuotolinio valdymo pultas

Hohem HRT-03 nuotolinio valdymo pultas yra patikimas įrankis visiems, norintiems išnaudoti visas savo Hohem gimbal galimybes. Dėl didelio nuotolio, intuityvaus veikimo ir daugybės funkcijų šis nuotolinio valdymo pultas yra neįkainojamas bet kokio filmavimo ar fotografavimo rinkinio priedas. Pasirinkite Hohem HRT-03 ir mėgaukitės visiška laisve bei savo įrašų valdymu!

Patogu filmuoti ir fotografuoti iš bet kurios vietos

Naudodami šį nuotolinio valdymo pultą belaidžiu būdu (iki 10 metrų) galite valdyti gimbalo funkcijas, tokias kaip įjungimas ir išjungimas, įrašymo pradžia, nuotraukų fotografavimas, režimų perjungimas ir ašių bei mastelio keitimas rankiniu būdu. Nesvarbu, ar filmuojate, fotografuojate, ar dalyvaujate ekstremalioje veikloje, pavyzdžiui, važinėjatės dviračiu ar plaukiojate banglente, „Hohem HRT-03“ suteikia patogumo ir lengvo naudojimo. Dėl „Bluetooth“ ir intuityvaus mygtukų išdėstymo nuotolinio valdymo pultas leidžia lengvai perjungti gimbalo režimus, tokius kaip panoramos režimas, automatinis pasukimas ir mastelio keitimas. Be to, galimybė perjungti priekinę ir galinę kamerą bei perjungti kraštovaizdžio ir portreto režimus leidžia visiškai lanksčiai kurti turinį.

Kompaktiškas ir tvirtas – visada po ranka

Nuotolinio valdymo pultas „Hohem HRT-03“ yra mažas, lengvas ir tvirtos konstrukcijos, todėl jį lengva nešiotis ir idealiai tinka naudoti bet kokioje situacijoje. Dėl kompaktiško dydžio jis tilps bet kurioje kišenėje ar krepšyje, o tai ypač naudinga keliaujant ar užsiimant veikla lauke. Spartusis klavišas leidžia greitai pasirinkti mėgstamiausius nustatymus, todėl darbas yra daug lengvesnis ir sutaupoma laiko.

Intuityvus valdymas maksimaliai naudotojo patirčiai

Hohem HRT-03 nuotolinio valdymo pultas buvo sukurtas taip, kad būtų patogu naudotis. Tinkamai išdėstyti mygtukai leidžia valdyti intuityviai ir lengvai bet kokioje situacijoje. Nesvarbu, ar naudojate nuotolinio valdymo pultą esant prastam apšvietimui, intensyvios veiklos metu ar šeimos susibūrimų metu, būsite tikri, kad visos funkcijos visada bus po ranka.

GamintojasHohem
ModelisHRT-03
Asortimentas iki 10 metrų
Svoris10,5 gramo
Matmenys38 x 27 x 8 mm
Maitinimas1x CR2032 baterija
Suderinami gimbalaiXE, XE KIT, iSteady Mobile+ , M6, M6 KIT, V2, X2, Q
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas