HiFuture YACHT ausinės juodos
Prekės kodas: 058433

HiFuture YACHT ausinės juodos

Prekės kodas: 058433
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3681
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

HiFuture YACHT belaidės ausinės (juodos)

Pakelkite savo muzikos patirtį į naują lygį! HiFuture YACHT ausinės palaiko aptX technologiją, kad garso kokybė būtų dar geresnė. Jie leidžia jums skambinti, pašalindami erzinantį foninį vėjo triukšmą dėl CVC8.0 technologijos. Jų veikimo laikas yra iki 20 valandų, o vandeniui atsparus dizainas (IPX5) leidžia pasiruošti bet kokiam iššūkiui.

HiFuture/YACHT-Black/11

Muzika visiškai naujame lygyje

Ruoškitės nuostabiai garso patirčiai, kuri nukels jus į kitą pasaulį. „HiFuture Yacht“ ausinės garantuoja gilius bosus ir puikią garso kokybę, leidžiančią išgirsti visas natas. Jie palaiko aptX technologiją, kuri užtikrina garso kokybę ir beveik studijinį garsą. Kiekvienas garsas yra krištolo skaidrumo ir kiekviena garso detalė puikiai subalansuota – visa tai leis pasijusti taip, lyg būtumėte mėgstamo atlikėjo koncerte.

HiFuture/YACHT-Black/2

Išvalyti telefono skambučius

Pamirškite apie erzinantį foninį triukšmą ir susitelkite į pokalbį! Ausinėse naudojama pažangi CVC8.0 vėjo triukšmo slopinimo technologija, o tai reiškia, kad galėsite mėgautis išskirtiniu aiškumu skambindami net ir vėjuotomis dienomis. Taigi galite būti tikri, kad skambinantieji aiškiai išgirs, ką turite jiems pasakyti.

HiFuture/YACHT-Black/9

Stabilus belaidis ryšys

Pamirškite ryšio problemas! Naudojant Bluetooth 5.2 ir Qualcomm mikroschemų rinkinį, jie užtikrina stabilų ir greitą ryšį su jūsų įrenginiu neprarandant garso kokybės. Jums nebereikia jaudintis dėl erzinančių iškritimų ar garso vėlavimo.

HiFuture/YACHT-Black/5

Leisk muziką visą dieną

HiFuture YACHT ausinės leis jums ilgai mėgautis muzika. Įspūdingas 20 valandų veikimas vienu įkrovimu leidžia visą dieną mėgautis mėgstamų dainų garsais nesijaudindami, kad reikės dažnai įkrauti. Jei staiga pritrūks energijos, greitas įkrovimas per USB-C su 10 vatų galia leis jums klausytis dar greičiau. Be to, 4 lygių šviesos indikatorius praneš jums apie akumuliatoriaus įkrovos lygį.

HiFuture/YACHT-Black/4

Patogus valdymas

Ausinių valdymas jums nesukels vargo. Dėl integruotų jutiklinių skydelių galite visiškai valdyti muziką ir skambučius. Švelnūs prisilietimai leis keisti dainas, reguliuoti garsumą, paleisti balso asistentą ir valdyti įeinančius skambučius. Dabar viskas, ko jums reikia, yra po ranka!

HiFuture/YACHT-Black/10

Jūsų kompanionas bet kokiu oru

HiFuture Yacht – tai ausinės, paruoštos bet kokiems nuotykiams. Dėl IPX5 atsparumo vandeniui jų negąsdina prakaitas ar lietaus lašai. Nesvarbu, ar vedžiojate šunį parke lietingą dieną, ar intensyviai treniruojatės sporto salėje, ausinės išliks puikios būklės.

HiFuture/YACHT-Black/7

Įtraukta

  • ausinės
  • įkrovimo dėklas
  • keičiamos guminės juostos x3
  • USB-C į USB-A laidas
  • naudotojo vadovas
Gamintojas HiFuture
Modelis YACHT
Spalva Juoda
Bluetooth versija 5.2
Veikimo laikas Iki 20 valandų
Atsparus vandeniui IPX5
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas