HiFuture FutureTour Pro ausinės juodos
Prekės kodas: 058430

HiFuture FutureTour Pro ausinės juodos

Prekės kodas: 058430
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
6700
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

HiFuture FutureTour Pro ausinės (juodos)

HiFuture FutureTour Pro ausinės yra tikras malonumas muzikos ir aukščiausios kokybės garso mėgėjams. Jie palaiko hibridinę ANC technologiją, todėl galite visiškai pasinerti į muzikos garsus, nepaisant aplinkos triukšmo. Jie užtikrina ilgą veikimo laiką, o sulankstoma konstrukcija leis juos lengvai laikyti. Sėkmingai juos prijungsite prie pasirinkto įrenginio laidiniu ir belaidžiu būdu.

HiFuture/FutureToure-Pro-B/9

Tik tu ir tavo mėgstamiausios dainos

Dabar galite pasinerti į muziką ir visiškai jai atsiduoti, kad ir kur būtumėte. FutureTour Pro palaiko hibridinę ANC technologiją, kuri efektyviai pašalina visus aplinkos garso trikdžius. Nesvarbu, ar esate sausakimšame metro, lėktuve ar triukšmingame biure, „HiFuture“ ausinės užtikrins, kad girdėsite tik tai, ką tikrai norite išgirsti.

HiFuture/FutureToure-Pro-B/2

Tęskite pokalbius nesiblaškydami

FutureTour Pro leis palaikyti ryšį su kitais, kad ir kur būtumėte! Naudodami įtaisytą mikrofoną galite laisvai skambinti nereikės ranka prie telefono. Pažangus dirbtinio intelekto algoritmas sumažina trukdžius ir slopina nepageidaujamą foninį triukšmą, todėl jūsų balsas yra aiškus ir suprantamas skambinančiajam. Daugiau niekas netrukdys jūsų pokalbiui!

HiFuture/FutureToure-Pro-B/3

Pasirinkite prisijungimo būdą

Belaidis ryšys, o gal laidinis? Sprendimas priklauso nuo jūsų! „Bluetooth 5.2“ technologijos dėka galite lengvai ir greitai susieti ausines su bet kokiu suderinamu įrenginiu, be kitų išmaniųjų telefonų ar planšetinių kompiuterių. Belaidis ryšys garantuoja laisvę ir mobilumą, leisdamas klausytis muzikos be sudėtingų laidų. Taip pat rasite AUX laidą, kuriuo, pavyzdžiui, galėsite prijungti ausines prie kompiuterio.

HiFuture/FutureToure-Pro-B/7

Tegul muzika tęsiasi

Klausykite savo mėgstamos muzikos visą dieną ir net ilgiau! Ausinėse yra galinga įkraunama baterija, kuri vienu įkrovimu užtikrina iki 35 valandų naudojimo, todėl jos yra paruoštos kelių valandų kelionei traukiniu arba maratonui klausantis mėgstamų atlikėjų albumų. Tai dar ne viskas! Naudodami greitą įkrovimą galite greitai atkurti visą galią. „FutureTour Pro“ pasiruošę jus lydėti ilgai.

HiFuture/FutureToure-Pro-B/4

Sukurta jūsų patogumui

FutureTour Pro ausinės taip pat siūlo išskirtinį komfortą, kurį vertinsite kiekvieną dieną. Ergonomiškas dizainas kartu su minkštais ausų kaušeliais puikiai priglunda prie jūsų ausų formos, o tai reiškia, kad galėsite jas nešioti ilgas valandas nesijausdami pavargę ar nepatogiai. Dėl sulankstomo dizaino galite lengvai susidėti juos rankinėje ar kuprinėje ir pasiimti mėgstamą muziką su savimi, kad ir kur eitumėte.

HiFuture/FutureToure-Pro-B/1

Įtraukta

  • ausinės
  • AUX laidas
  • case
Gamintojas HiFuture
Modelis FutureTour Pro
Spalva Juoda
Tipas Už ausį
Ryšis Laidinis, belaidis
Bluetooth versija 5.2
Veikimo laikas Iki 35 valandų
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas