HiFuture FUSION ausinės baltos
Prekės kodas: 058432

HiFuture FUSION ausinės baltos

Prekės kodas: 058432
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5040
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

HiFuture FUSION ausinės (baltos)

Panerkite į virtualų pasaulį žaisdami ir klausydamiesi mėgstamų dainų pasijuskite tarsi ant muzikos scenos. „HiFuture FUSION Earbuds“ belaidės ausinės palaiko hibridinę ANC technologiją, LDAC garso dekodavimą ir yra aprūpintos išmaniaisiais mikrofonais, kad pramogų metu būtų pasiektas aukščiausias panardinimo lygis. Jų akumuliatoriaus veikimo laikas vienu įkrovimu siekia iki 40 valandų, „Bluetooth 5.3“ užtikrina ryšio stabilumą, o IPX5 hidroizoliacija pašalina naudojimo apribojimus.

HiFuture/FUSION-Champagne/3

Neprilygstama garso kokybė naudojant LDAC

HiFuture FUSION ausinės leis iš naujo atrasti kiekvieną muzikos takelį. Pažangaus LDAC kodeko palaikymas leidžia transliuoti muziką išskirtine kokybe – pasiruoškite daugybei detalių ir nepriekaištingo garso grynumo!

HiFuture/FUSION-Champagne/10

ANC ir ENC technologijos

Niekas netrukdys klausytis pasirinkto garso įrašo ar skambinti su artimaisiais. „HiFuture FUSION“ ausinėse naudojamas hibridinis triukšmo mažinimas (ANC) ir 6 mikrofonai, įskaitant 4 su AI patobulinta ENC funkcija, kurie kartu pašalina aplinkos trikdžius. Mėgaukitės patogiais pokalbiais ir muzika net ir triukšmingiausioje aplinkoje.

HiFuture/FUSION-Champagne/11

Pakratykite virtualią areną

Žaidimų entuziastams „HiFuture“ siūlo specialų žaidimų režimą, kuris sumažina garso vėlavimą iki absoliutaus minimumo. Šis sprendimas įgalina tobulą žaidimo veiksmo ir garso sinchronizavimą realiuoju laiku, leidžiantį greitai reaguoti į kiekvieną priešininko žingsnį. Žaiskite kaip profesionalas su FUSION ausinėmis!

HiFuture/FUSION-Champagne/2

Patikimas Bluetooth 5.3 ryšys

Pamirškite apie vėlavimus. „HiFuture FUSION“ ausinėse naudojama naujausia „Bluetooth 5.3“ technologija, užtikrinanti, kad ryšys visada būtų greitas ir stabilus. Niekas netrukdys jūsų pramogoms!

HiFuture/FUSION-Champagne/1

Patvarumas, kuris keičia žaidimą

Naudodami „HiFuture FUSION“ ausines jums nereikės jaudintis dėl dažno įkrovimo. Ausinės siūlo iki 40 valandų atkūrimo, todėl galėsite mėgautis muzika visą savaitgalį – nuo ​​šiol mėgstamas grojaraštis visada bus su jumis!

HiFuture/FUSION-Champagne/8

Praktinis dizainas, kuris žavi

FUSION modelis išsiskiria šiuolaikišku dizainu ir elegantišku, minimalistiniu profiliu, kuris ne tik atitinka naujausias tendencijas, bet ir suteikia ergonomišką komfortą nešiojant visą dieną. Be to, IPX5 atsparumo vandeniui įvertinimas leidžia be rūpesčių naudoti ausines lietingomis dienomis ir intensyvių treniruočių metu.

HiFuture/FUSION-Champagne/4
Gamintojas HiFuture
Modelis FUSION
Bluetooth versija 5.3
Baterijos veikimo laikas Maždaug 40 valandų
Įkrovimo prievadas USB-C
Atsparus vandeniui IPX5
Spalva Balta
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas