Greitas plaukų džiovintuvas ANLAN 05-ACFJ31-04E
Prekės kodas: 058611

Greitas plaukų džiovintuvas ANLAN 05-ACFJ31-04E

Prekės kodas: 058611
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
7300
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

ANLAN 05-ACFJ31-04E Plaukų džiovintuvas

Plaukų džiovintuvas ANLAN 05-ACFJ31-04E sujungia praktines savybes ir minimalistinį dizainą, užtikrina efektyvų džiovinimą ir kt. Dėl pažangios neigiamos jonizacijos technologijos plaukai tampa blizgūs ir drėkinami iš vidaus, kartu sumažinant statinį krūvį. Tylus veikimas, lengvas dizainas ir išmani temperatūros bei oro srauto valdymo sistema daro ANLAN plaukų džiovintuvą idealiu pasirinkimu tiems, kurie vertina komfortą ir plaukų sveikatą.

Sveiki ir žvilgantys plaukai

Plaukų džiovintuvas ANLAN 05-ACFJ31-04E naudoja neigiamos jonizacijos technologiją, kad jūsų plaukai būtų giliai drėkinami ir žvilgantys. Šis procesas taip pat sumažina plaukų statiškumą, o tai ypač svarbu esant žemai oro drėgmei, išsaugant natūralią plaukų struktūrą ir sveiką išvaizdą.

Tylus veikimas: naudotojo patogumas

Prietaisas veikia tik 60dB triukšmo lygiu, todėl plaukų džiovinimas yra daug malonesnis. Toks žemas triukšmo lygis puikiai tinka tiems, kurie vertina ramybę ir tylą, ypač ryto ar vakaro valandomis.

Efektyvus džiovinimas: naujoviška oro sistema

Unikali džiovinimo technologija remiasi dideliu oro kiekiu, o ne tik aukšta temperatūra, apsaugančia plaukus nuo perkaitimo ir žalos. Du oro tūrio lygiai (aukštas ir žemas) ir keturios temperatūros parinktys leidžia pritaikyti individualius poreikius ir plaukų tipą.

Lengvas ir ergonomiškas: naudotojo patogumas

Tik 306 g sveriantis plaukų džiovintuvas yra neįtikėtinai lengvas ir patogus naudoti. Naudotojai gali mėgautis džiovinimo komfortu net ir ilgą laiką, nepavargdami rankų.

Magnetinis antgalis: paprastas ir tikslus stiliaus formavimas

Magnetiškai pritvirtintas ir 360° pasukamas antgalis leidžia lengvai pakeisti oro srauto kryptį ir tiksliai formuoti. Šis novatoriškas sprendimas pagerina plaukų džiovintuvo funkcionalumą, leidžia greitai ir efektyviai formuoti plaukus.

Džiovinimo režimai: pritaikyti kiekvienam poreikiui

Plaukų džiovintuvas ANLAN 05-ACFJ31-04E siūlo keturis naujoviškus džiovinimo režimus, pritaikytus skirtingiems poreikiams ir plaukų tipams. Pirmasis, greito džiovinimo režimas 60°C temperatūroje (rodomas raudona lempute), puikiai tinka tiems, kurie vertina greitį ir nori greitai išdžiovinti plaukus. Be to, patogus džiovinimo režimas 50°C temperatūroje (oranžinė šviesa) užtikrina švelnų džiovinimą, tinkamą kasdieniam naudojimui. Gaivinantis džiovinimas 30°C temperatūroje (mėlyna šviesa) yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori lengvai išdžiovinti plaukus išlaikant natūralią jų drėgmę. Paskutinis režimas Care, kuriam būdingas kintamos karšto ir vėsaus oro pliūpsnis (mirksi visos trys spalvos), idealiai tinka plaukų priežiūrai, sumažinant terminės žalos riziką.

Paketo turinys

1 x Plaukų džiovintuvas

1 x Purkštukas

1 x sieninis laikiklis

1 x Vartotojo vadovas

 

Brand ANLAN
Model 05-ACFJ31-04E
Air Volume 5m³
Weight 306g
Rated Power 1500W
Frequency 50Hz
Voltage 220-230V
Motor Speed ​​120000 rpm
Cable Length 1.8m
Noise Level 60dB
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas