Gimbal Hohem iSteady XE
Prekės kodas: 9-070674
Gimbal Hohem iSteady XE

Gimbal Hohem iSteady XE

Prekės kodas: 9-070674
Gimbal Hohem iSteady XE
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
8527
118,44 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Hohem iSteady XE Gimbal

Hohem iSteady XE yra universalus gimbalas, kuris sujungia lengvą, pažangų stabilizavimą ir kūrybiškas funkcijas viename kompaktiškame įrenginyje. Dėl naujoviškų įrašymo režimų, lengvo valdymo ir tinkinamo apšvietimo jis yra idealus pasirinkimas visiems, norintiems kurti profesionalius vaizdo įrašus ir nuotraukas išmaniuoju telefonu. Su Hohem iSteady XE galite lengvai užfiksuoti kiekvieną akimirką aukščiausios kokybės.

Pažangus stabilizavimas ir universalumas

Hohem iSteady XE gimbal siūlo pažangų 3 ašių stabilizavimą ir iSteady 7.0 algoritmą, kad būtų užtikrintas sklandus ir stabilus įrašymas nepaisant sąlygų. Įrenginys gali valdyti didesnius išmaniuosius telefonus, todėl galite be rūpesčių naudoti naujausius telefonų modelius. iSteady XE su plačiu panoramavimo, pakreipimo ir pasukimo diapazonu – kiekvienas jų 320° kampu – leidžia užfiksuoti dinamiškus ir įspūdingus kadrus iš įvairių perspektyvų.

Naujoviškos įrašymo funkcijos ir režimai

Dėka specialios „Hohem Joy“ programos, galite pasinaudoti daugybe įdomių šablonų ir funkcijų, pvz., pakreipimo ir panardinimo. sekimas, ekrano užrakto režimas geresniam stabilizavimui, POV (pirmojo asmens perspektyvos) režimas, sporto režimas, lėlės priartinimas, laiko intervalas ir kt. Viena įspūdingiausių funkcijų – tris kartus paspaudus mygtuką įjungiamas „Inception“ režimas, leidžiantis išmanųjį telefoną pasukti įspūdingai 180 laipsnių kampu, sukuriant nuostabius vaizdo efektus. Dėl šių parinkčių gimbalas bus naudojamas kasdieniams vaizdo įrašams, kelionių ar miesto reportažams, šeimos vaizdo įrašams, sporto vaizdo įrašams arba vaizdo įrašams ir nuotraukoms socialinėje žiniasklaidoje įrašyti.

Kūrybiškas apšvietimas ir paprastas valdymas

Hohem iSteady XE turi nuimamą magnetinį šviestuvą, kuris siūlo 10 ryškumo lygių ir tris skirtingas spalvų temperatūras (šiltas, šaltas ir neutralus) . Tai leidžia lengvai reguliuoti apšvietimą, kad jis atitiktų sąlygas ir gauti tobulus kadrus. Intuityvūs mygtukai leidžia greitai keisti įrašymo ir fotografavimo režimus, o „Bluetooth“ ryšys leidžia valdyti įrenginį paprastais gestais, atveriant daug kūrybinių galimybių.

Ilgas darbo laikas ir našumas

Hohem iSteady XE gimbal yra aprūpintas galinga baterija, kuri vienu įkrovimu užtikrina iki 8 valandų veikimo. Tai idealiai tinka ilgoms įrašymo sesijoms, todėl galite užfiksuoti visas svarbias akimirkas nesijaudindami dėl energijos praradimo.

Lengvas ir nešiojamas

Hohem iSteady XE yra gimbalas, kuris stebina savo lengvu svoriu ir kompaktiškais matmenimis. Sveriantis vos 259 gramus, jį nepaprastai lengva nešiotis, todėl tai puikus priedas įrašant keliaujant. Dėl savo aptakaus dizaino ir kompaktiškų matmenų gimbalas tilps į bet kurį krepšį, todėl visada bus paruoštas naudoti, kad ir kur būtumėte.

Įtraukta

  • gimbal
  • stovas
  • USB-C laidas
  • dėklas
  • naudotojo vadovas

GamintojasHohem
ModelisiSteady XE
Svoris259 g
Matmenys179 x 79 x 39 mm
Baterijos talpa2000 mAh
Baterijos veikimo laikas8h
Kampų diapazonasStumdomas 320, pakreipiamas 320, sukasi 320
Maksimali apkrova280g
Maksimalus telefonų storis11mm
Telefonų plotis55mm-90mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas