Gimbal Hohem iSteady Mobile+
Prekės kodas: 9-070678
Gimbal Hohem iSteady Mobile+

Gimbal Hohem iSteady Mobile+

Prekės kodas: 9-070678
Gimbal Hohem iSteady Mobile+
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
10977
152,46 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Hohem iSteady Mobile+ Gimbal

Hohem iSteady Mobile+ Gimbal yra universalus įrankis visiems, kurie nori kurti profesionalius vaizdo įrašus su puikiu stabilizavimu ir kūrybiniais efektais. Su pažangiomis technologijomis, intuityviu valdymu ir ilgu baterijos veikimo laiku iSteady Mobile+ yra idealus pasirinkimas turinio kūrėjams, vaizdo įrašų kūrėjams ir transliuotojams. Dėl tvirtos konstrukcijos, ergonomiško dizaino ir išplečiamumo su papildomais priedais jis tampa nepakeičiamu priedu bet kurio kūrėjo arsenale.

Patikimas 3 ašių stabilizavimas

Hohem iSteady Mobile+ yra pažangus 3 ašių gimbalas, skirtas vlogeriams, transliuotojams, keliautojams ir filmų kūrėjams. Galimybė pasukti 600 laipsnių kampu, pakreipti ir pakreipti 320 laipsnių kampu suteikia visišką lankstumą filmuojant iš skirtingų kampų ir perspektyvų. Patobulinta 3 ašių konstrukcija užtikrina sklandžius ir stabilius kadrus net ir intensyvios fizinės veiklos, tokios kaip bėgimas ar ėjimas, metu.

Kūrybinės galimybės

Gimbalas palaiko įvairius režimus, tokius kaip sporto režimas, portreto režimas, pradinis režimas, lėlytės priartinimas, laiko intervalo režimas, automatinis objektų ir veidų sekimas ir kt., todėl galėsite įgyvendinti kūrybines idėjas. nereikia papildomų programų ar Bluetooth. Be to, jis palaiko itin plataus kampo įrašymo režimą, leidžiantį užfiksuoti nepamirštamas akimirkas.

Didelis našumas

Dėka lankstaus perjungimo, „Hohem iSteady Mobile+“ gimbal lengvai keičia orientaciją iš stačios į gulsčią arba atvirkščiai, be to, jis tiksliai subalansuoja svorį per slankiojančią rankenėlę su ratuku. Integruota didelės talpos baterija užtikrina iki 13 valandų nepertraukiamo naudojimo, o atgalinio įkrovimo palaikymas leidžia įkrauti išmanųjį telefoną filmuojant, o Bluetooth 4.2 palaikymas atveria dar daugiau galimybių ir leidžia lengvai prisijungti prie savo įrangos. pasirinktinai.

Ergonomiškas dizainas ir universalios funkcijos

„iSteady Mobile+“ gimbalas turi ergonomišką rankeną su neslidi tekstūra, užtikrinanti patikimą sukibimą ir komfortą ilgai naudojant. Jis pagamintas iš aukštos kokybės nailono ir stiklo pluošto, kuris užtikrina ilgą tarnavimo laiką ir apsaugo jūsų įrangą nuo įvairių tipų pažeidimų.

  • gimbal
  • USB-C laidas
  • laikymo krepšys
  • mini stovas
  • naudojimo vadovas

GamintojasHohem
ModelisiSteady Mobile+
Matmenys310 x 115 x 108,5 mm
Medžiaganailonas, stiklo pluoštas
Svoris (kartu su baterija) 474 g
Maksimali apkrova280g
Akumuliatoriaus našumas13h
Akumuliatoriaus talpa1800 mAh
Įkrovimo laikas2 valandos
Įvestis5V/2A
SuderinamumasiPhone: iPhone 14/13/12/11 Pro Max, XS MAX/XS/XR/X /Plus/8/7/6S/6/; Android: Samsung, HUAWEI, XIAOMI
Telefonų plotis58–89 mm
Mechaninis diapazonasPanoraminis režimas 600°, pasukimas 320°, pakreipimas 320°
Darbo temperatūra-10 iki 45°C
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas