Geltona „Kodak Mini Shot 3 Square“ retro momentinė kamera ir spausdintuvas
Prekės kodas: 5-C300RY
Geltona „Kodak Mini Shot 3 Square“ retro momentinė kamera ir spausdintuvas

Geltona „Kodak Mini Shot 3 Square“ retro momentinė kamera ir spausdintuvas

Prekės kodas: 5-C300RY
Geltona „Kodak Mini Shot 3 Square“ retro momentinė kamera ir spausdintuvas
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
13860
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 4 - 8*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Momentinis fotoaparatas + nuotraukų spausdintuvas: Kodak Mini Shot 3 Retro yra skaitmeninis fotoaparatas su įtaisytuoju nuotraukų spausdintuvu, todėl nufotografavę vaizdus galite spausdinti arba atšaukti. Su šiuo momentiniu fotoaparatu taip pat galite spausdinti 2,1 x 3,4 colio nuotraukas tiesiai iš savo mobiliojo įrenginio galerijos per „Bluetooth“. „Kodak Mini Shot 3 Retro“ suderinama su „Apple iPhone“, „iPad“ ir „Android“ įrenginiais. 
Maža nuotraukų kaina: kodėl mokėti daugiau už spausdinimą? Spausdinimas dar niekada nebuvo toks paprastas naudojant „Kodak Mini Shot 3 Retro“ momentinio spausdinimo fotoaparatą. Nuotraukos net perpus pigesnės, jei perkamos momentinio filmavimo fotoaparato komplekte! 
Aukščiautinė nuotraukų kokybė: „Mini Shot 3“ Retro naudoja 4PASS technologiją, kuri leidžia atspausdinti nepriekaištingas nuotraukas vos per kelias sekundes. Kadangi nuotraukos spausdinamos ant spalvotų sluoksnių ir laminuojamos, jos yra apsaugotos nuo pirštų atspaudų ir vandens. Nuotraukos tarnauja daugiau nei 100 metų!
Du nuotraukų tipai: su Kodak Mini Shot 3 Retro nuotraukų spausdintuvu galima spausdinti nuotraukas su apvadu ir be apvado. Su šiuo momentiniu fotoaparatu galite sukurti ilgalaikius prisiminimus užrašydami prisiminimus kraštinės tipu. Galite spausdinti be apvado. tipo nuotraukas, jei norite jas turėti didesnio dydžio.
Papildytos realybės programa: atsisiųskite KODAK nuotraukų spausdintuvo programą ir spausdinkite iš bet kurios vietos bet kuriuo metu. Naudodami smagias papildytosios realybės funkcijas ir kitas dekoratyvines funkcijas, tokias kaip grožis, filtrai, rėmeliai ir kt., galite naudoti programą norėdami išreikšti savo nuotraukas. Mūsų programėlė ir momentinė foto kamera atliks likusį darbą už jus!
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas