Garso kabelis TRRS 3,5 mm kištukinis iki 3,5 mm moteriškas ventiliatorius BHCBI 3 m juodas
Prekės kodas: 056472

Garso kabelis TRRS 3,5 mm kištukinis iki 3,5 mm moteriškas ventiliatorius BHCBI 3 m juodas

Prekės kodas: 056472
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
669
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Vencija 3,5 mm kištukinis iki 3,5 mm moteriškas mini lizdo kabelis 3m

Vention 3,5 mm mini lizdo kabelis (BHCBI) sujungia technologijas su praktišku dizainu. Jo tvirta konstrukcija užtikrina ilgą tarnavimo laiką, o aukštos kokybės medžiagos – aiškų garsą. Dėl tokių funkcijų kaip mikrofono valdymo palaikymas ir gerai apgalvotas dizainas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina komfortą ir kokybę.

Tvarus sąsajos korpusas

Bet kurio kabelio ilgaamžiškumo raktas yra jo patvarumas naudojant kasdien. Vention BHCBI kabelis turi sąsajos korpusą, pagamintą iš aliuminio. Toks medžiagos pasirinkimas ne tik suteikia estetinę išvaizdą, bet ir žymiai padidina laido patvarumą, neleidžiant jam lūžti. Tai ypač svarbu žmonėms, kurie dažnai naudoja nešiojamus įrenginius.

Aukštos kokybės garsas

Vention BHCBI laidas garantuoja aukštos kokybės garso perdavimą. Nesvarbu, ar klausotės muzikos, transliuojate tinklalaides ar kalbatės telefonu, galite pasikliauti aiškiu ir ryškiu garsu.

Mikrofono valdymo palaikymas

Ausinių naudotojai įvertins integruotą mikrofono valdymo palaikymą. Tai leidžia Vention BHCBI laidu ne tik klausytis, bet ir vesti pokalbius naudojant ausinių mikrofoną, nereikia pirkti papildomų priedų.

Gerai apgalvotas dizainas

Pagrindinis Vention BHCBI kabelio elementas yra jo dizainas. Kabelis susideda iš emaliuotos varinės šerdies, išorinio TPE apvalkalo ir medvilnės pynimo. Toks medžiagų derinys garantuoja ne tik puikų laidumą, bet ir papildomą atsparumą mechaniniams pažeidimams. Mažos detalės daro skirtumą. Vention BHCBI kabelio vyriškas kištukas turi specialų „žingsnį“, leidžiantį prijungti jį prie telefono neišimant dėklo. Tai leidžia greitai ir lengvai prijungti laidą nesijaudinant dėl ​​suderinamumo su įvairiais įrenginių dėklais.

 

BrandVention
ModelisBHCBI
SpalvaJuoda
Ilgis3m
Sąsaja3,5 mm Vyriškas iki 3,5 mm moteriškas mini lizdas
Auksuota sąsajaTaip
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas