Garsiakalbis HiFuture EVENT Bluetooth (juodas)
Prekės kodas: 055785

Garsiakalbis HiFuture EVENT Bluetooth (juodas)

Prekės kodas: 055785
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
15700
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

HiFuture EVENT Bluetooth garsiakalbis (juodas)

Leiskite save sužavėti garsų. „HiFuture EVENT“ garsiakalbis turi dvigubą DSP signalo procesorių ir kelias garso įvestis, todėl garso kokybė be kompromisų ir platus suderinamumas. Jis taip pat palaiko „Bluetooth“ 5.3 versiją. Funkcija „Bass Boost“ kiekvienai dainai suteikia gilumo ir galios, o dinamiški RGB apšvietimo efektai padeda sukurti unikalią atmosferą. Be to, įrenginys puikiai veiks kaip maitinimo šaltinis ir gali būti suporuotas su kitu stereo sistemos garsiakalbiu.

HiFuture/Event-Black/8

Garsas, kuris džiugina

Modelis EVENT aprūpintas 50 vatų žemų dažnių garsiakalbiu ir 30 vatų aukštų dažnių garsiakalbiu, užtikrinančiu nepaprastą garsą, išsiskiriantį ne tik aiškumu, bet ir visu garso diapazonu. Dviejų DSP procesorių ir kelių garso įėjimų dėka kiekviena nata ir ritmas atgyja tobuloje harmonijoje. Nuo šiol galėsite mėgautis aukščiausios kokybės muzika, išgirsti kiekvieną smulkmeną ir jausti kiekvieną ritmą, nesvarbu, ar esate namuose, paplūdimyje ar vakarėlyje.

HiFuture/Event-Black/1

Dar galingesnis bosas

Su „Bass Boost“ garsiakalbis „HiFuture EVENT“ pakels jūsų muzikinę patirtį į naują lygmenį, skleis galingą ir sodriai detalų garsą. Optimizuotas oro srautas ir tikslus žemųjų dažnių prievado pritaikymas pagal įrenginio dizainą sumažino garso iškraipymą, o specialiai sukurta anga dar labiau pagerina garso kokybę. Tvirtas 8 mm storio PS plastikinis korpusas sumažina akustinį rezonansą. Garsiakalbis taip pat slopina vibracijas, todėl žemieji dažniai yra švelnūs ir dinamiški. Pasiruoškite išskirtiniam gyliui ir iš naujo mėgaukitės mėgstamomis dainomis!

HiFuture/Event-Black/7

Išplėskite savo muzikinį akiratį

HiFuture EVENT garsiakalbis leidžia prisijungti prie belaidės stereo sistemos, o tai reiškia dvigubą garso malonumą. Dabar galite mėgautis visu garsu dar įdomiau. Suporuokite įrenginį su kitu tos pačios serijos garsiakalbiu ir sukurkite įtraukiančią simfoniją, kuri užpildo visą kambarį ir supa jus garsine magija. Tai puiki galimybė patirti muziką visu jos spindesiu ir pasidalinti patirtimi su draugais ir šeima.

HiFuture/Event-Black/9

Puota jausmams

Sukurkite nuostabią atmosferą. „HiFuture EVENT“ garsiakalbis siūlo RGB foninį apšvietimą, kad bet koks vakarėlis būtų jaudinantis. Derinkite mėgstamų dainų garsą su šviesų šou ir vakarėliu kaip niekada anksčiau!

HiFuture/Event-Black/5

Sprendimai jūsų patogumui

Nereikia nerimauti, kad garsiakalbį reikės įkrauti dažnai. Jame yra 4000 mAh talpos ličio polimero baterija, kuri užtikrina patenkinamą darbo laiką. Jums tereikia maždaug 4–5 valandų, kad atnaujintumėte įrenginio energiją. Be to, modelis EVENT naudoja naujausios 5.3 versijos Bluetooth, todėl visada galėsite mėgautis stabiliu ir greitu perdavimu. Tačiau tuo patogumai nesibaigia – dėl apgalvoto dizaino garsiakalbį galite laisvai pastatyti bet kur, net ir ant stovo!

HiFuture/Event-Black/4

Gamintojas HiFuture
Modelis EVENT
Vardinė galia 80W (50W +30W)
Bluetooth versija 5.3 (BP1048B2)
Akumuliatoriaus tipas Ličio polimeras
Akumuliatoriaus talpa 4000 mAh
Įkrovimo laikas 4–5 valandos
Įkrovimo prievadas USB-C
Svoris 5,8 kg
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas