Garmin Varia RTL515
Prekės kodas: 1567

Garmin Varia RTL515

Prekės kodas: 1567
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
13600
Prekė sandelyje

Garantija 
24 mėn.

Pristatymas 
per 2 - 3*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Matykite ir būkite pastebimi, tiek dieną tiek naktį

  • Pateikiami vaizdiniai ir garsiniai įspėjimai, įspėjantys apie transporto priemones artėjančias iš paskos, iki 140 metrų atstumu
  • Galinis šviesos žibintas yra matomas iki 1.5 km atstumu ir 220 laipsnių kampu, todėl vairuotojai jus pamatys iki galinis radaras užfiksuos artėjančią transporto priemonę
  • Įrenginys lengvai prisitvirtina prie daugumos dviračių, įskaitant lenktyninius, miesto ir kalnų dviračius
  • Reikalingas specialus radaro vaizduoklis arba suderinamas Garmin įrenginys
  • Baterijos veikimo laikas: iki 16 valandų mirksinčios šviesos režimu, 6 valandos nuolatinio naktinio švietimo režimu

Tapkite saugesni su Varia RTL 515 galinio vaizdo radaru. Tinkamai pritvirtintas prie sėdynės, radaras suteiks vaizdinius ir garsinius įspėjimus apie transporto priemones važiuojančias iš paskos esančias iki 140 metrų atstumu. Be to, ryškus galinis žibintas dienos šviesoje automobiliams yra matomas iki 1.5 km atstumu.

Apsauga iš galinės pusės

Važiuodami dviračiu turite viską sekti patys. Kokia kelio būklė, kaip toli važiuojate, kaip greitai važiuojate ir kaip stipriai minate pedalus. Važiuoti su Varia radaru tai lyg turėti akis nugaroje. Tai išankstinio perspėjimo sistema, kad galėtumėte matyti artėjančias transporto priemones iš nugaros ir jos galėtų matyti jus, todėl saugiai jausdamiesi galėsite geriau sutelkti dėmesį į važiavimo dviračiu techniką, kelio būklę ir sėkmingai palaikyti tempą.

Apsisaugokite nuo nelaimingų atsitikimų

Varia RTL515 galinio vaizdo radaras yra tik viena dviratininkų saugumo dalis. Susiejus įrenginį su palaikomais garmin įrenginiais, sistema sukuria saugią aplinką suteikdama įspėjimus apie iš paskos artėjančias transporto priemones. Jei matysite žalią spalvą, jūs esate saugūs. Gintarinė spalva? Artinasi transporto priemonė. Raudona šviesa? Saugokitės, transporto priemonė artėja dideliu greičiu, būkite budrūs.

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas