Garmin eTrex 32x
Prekės kodas: 1499

Garmin eTrex 32x

Prekės kodas: 1499
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
21500
Prekė sandelyje

Garantija 
24 mėn.

Pristatymas 
per 2 - 3*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Tokiu būdu, Jūsų draugai taip pat galės pasinaudoti Jūsų mėgiamos kelionės maršrutu arba slėptuve - tiesiog spauskite "Send" (nusiųsti) norėdami perduoti duomenis į suderinamus prietaisus.

Pozicijos skaičiavimas

Jautraus GPS imtuvo su Waas/Egnos funkcija ir HotFix® palydovų padėties prognozavimo technologijos dėka Etrex 32x greitai ir tiksliai nustato Jūsų poziciją ir palaiko patikimą ryšį miško arba kalnuotoje vietovėje. Naujieji eTrex GPS imtuvai taip pat palaiko Rusijos GLONASS palydovinę sistemą, kas padidina iki 20% greitesnį pozicijos aptikimą.

Pramogaukite

Navigatorius Etrex 32x palaiko Geocaching GPX tipo taškų formatą, todėl lengvai įkrausite Geocaching duomenų failus iš OpenCaching.com internetinio puslapio. Atsisakykite nuo popierinių žemėlapių ir užrašų, taip Jūs ne tik saugosite gamtą, bet ir efektyviau ieškosite "lobių". GPS imtuvas Etrex 32x išsaugos visą informaciją koordinates, reljefą, sunkumo lygį, patarimus ir aprašymus. Tiesiog įkraukite GPX formato duomenis ir keliaukite.

Planuokite savo kelionę

Nemokamos Garmin programos BaseCamp™ pagalba kompiuterio ekrane matysite navigatoriuje esančius žemėlapius, sukursite savo maršrutą, kelio taškus ir pėdsakus. Taip pat galėsite programos Garmin Adventures pagalba pasidalinti savo kelionės duomenimis su artimaisiais ar draugais. BaseCamp programa topografinius žemėlapius gali atvaizduoti 2D ir 3D režimu, kontūrines linijas ir aukščių profilius. Įsigijus BirdsEye prenumeratą galėsite įkelti neribotą kiekį palydovinių nuotraukų.

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas