Garmin DriveCAM 76 MT-D
Prekės kodas: 19827

Garmin DriveCAM 76 MT-D

Prekės kodas: 19827
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
40200
Prekė sandelyje

Garantija 
24 mėn.

Pristatymas 
per 2 - 3*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Susiejus su suderinamo išmaniojo telefono „Garmin Drive“ programėle (kai įjungtas „Bluetooth“ ir GPS), tiesioginės eismo informacijos funkcija padeda išvengti vėlavimų ir rasti apylankas. Be to, matysite orų prognozes, dabartines sąlygas, radaro animaciją ir įspėjimus apie audras.


DEGALŲ KAINOS GYVAI

Sujunkite su programa „Garmin Drive™“ ir realiuoju laiku sužinokite naujausias degalų kainas savo maršrute.


IŠMANIEJI PRANEŠIMAI

Susieję su programa „Garmin Drive“, matykite į išmanųjį telefoną gautus tekstinius ir kitus pranešimus tiesiai savo palydovinės navigacijos įrenginio ekrane.


ATNAUJINIMAS BELAIDŽIU RYŠIU

Integruotas „Wi-Fi“ ryšys leidžia lengvai atnaujinti žemėlapius ir programinę įrangą nenaudojant kompiuterio. Apie naujus naujinius praneša užuominos ekrane.

VAIRUOTOJO ĮSPĖJIMAI

Kad vairuotumėte saugiau ir geriau įvertintumėte aplinką, vairuotojo įspėjimai informuos jus apie artėjančius staigius posūkius, greičio apribojimus, geležinkelio pervažas ir ne tik. Įspėjimai apie raudoną šviesoforo signalą ir greičio matuoklius veikia ne visuose regionuose.


GAUKITE INFORMACIJĄ KELIAUDAMI

Peržiūrėkite „TripAdvisor“ keliautojų nuomonę apie viešbučius, restoranus ir lankytinus objektus savo maršrute ar šalia kelionės tikslo. Be to, „Foursquare®“ lankytinos vietos padės lengvai rasti naujų parduotuvių, restoranų ir milijonus kitų populiarių vietų.


MARŠRUTŲ PARINKIMAS PAGAL APLINKOS APSAUGOS ZONAS

Gaukite nurodymus ir įspėjimus apie jūsų maršrute esančias aplinkos zonas.


SUSIPAŽINKITE SU „UP AHEAD“

Naudinga funkcija „Up Ahead“ parodo artėjančius restoranus, degalines ir kitus taškus – tokius kaip artėjantys miestai – palei jūsų maršrutą.


ŽEMĖLAPIŲ NAUJINIAI IR APRĖPTIS

Šis palydovinės navigacijos įrenginys turi iš anksto įkeltus gatvių žemėlapius ir Europos bei Pietų Afrikos žemėlapių naujinius.


MATYKITE, KAS DEDASI UŽ AUTOMOBILIO

Susieję šį palydovinės navigacijos prietaisą su suderinama „Garmin“ atbulinės eigos kamera (parduodama atskirai), lengvai matysite už automobilio esančias transporto priemones, pėsčiuosius ir kitas kliūtis.

1 Kai kuriose šalyse šio vaizdo registravimo įrenginio naudojimas yra teisiškai reguliuojamas arba draudžiamas. Esate atsakingi už šalies, kurioje ketinate naudoti šį įrenginį, įstatymų ir teisių į privatumą žinojimą ir laikymąsi.
2 Reikalingas suderinamas išmanusis telefonas su programėle „Garmin Drive™“.
3 Tam tikromis sąlygomis perspėjimo funkcija gali neveikti. Daugiau informacijos žr. Garmin.com/warnings.

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas