Garmin Drive 55 (010-02826-10)
Prekės kodas: 1145

Garmin Drive 55 (010-02826-10)

Prekės kodas: 1145
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
16800
Prekė sandelyje

Garantija 
24 mėn.

Pristatymas 
per 2 - 3*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Garmin Real Directions™ funkcija

Lengvai suprantamų, balsinių posūkių nurodymų pagalba informaciją apie posūkius gausite lyg iš draugo, naudojant gatvių, parduotuvių pavadinimus ir atpažįstamus orientyrus (pvz:. "Už raudono pastato pasukite į dešinę").

Pažvelkite į priekį

Naudinga Up Ahead™ funkcija, kuria galite naudotis neišjungdami žemėlapio parodys degalines, parduotuves ir artėjančius miestus jūsų maršrute.

Keliaukite ten kur tiksliai norite

Direct Access™ funkcija supaprastins keliavimą į sudėtingesnes vietoves, kaip oro uostai ar prekybos centrai. Šios funkcijos dėka galėsite keliauti per stovėjimo aikštelės ir būsite pristatyti į nurodytą tikslą kiek įmanoma arčiau

Lengviau ieškoti, greičiau surasti

Paieškos laukas leidžia lengvai rasti adresus ir milijonus lankytinų objektų (POI). Įvedę pavadinimą ne visiškai tinkamai, gausite rezultatus kurie bus panašūs į įvestą pavadinimą.

Aukštos kokybės žemėlapiai

Žemėlapio kokybė gali vaidinti didelį vaidmenį, kuris nulems ar nusigausite iki reikiamos vietos ar būsite pasiklydę. Aukštos kokybės HERE žemėlapio duomenys leidžia jūsų navigacijai suteikti jums reikalingą, kai to labiausiai reikia.

Prijunkite kamerą prie Jūsų Drive

Tam kad padaryti navigaciją dar labiau patogesne, su Garmin Drive 55 galite suporuoti su galinio vaizdo kamera BC 40 (įsigyjama papildomai ). Kai ji prijungta, galėsite matyti automobilius, pėsčiuosius ar kitas kliūtis tiesiog Garmin Drive 55 navigatoriaus ekrane, kuomet įjungiate atbulinio judėjimo pavarą.

DĖMESIO: Kai kuriose šalyse yra reguliuojamas vaizdo kamerų naudojamas viešose vietose. Todėl savo atsakomybe prisiimate teisę žinoti ir laikytis galiojančių teisės įstatymų šalyje, kurioje planuojate naudotis papildomomis kameromis.

Įrenginio aptarnavimas su viena programa

Naudokite Garmin Express™ programą tam kad atnaujinti Jūsų Garmin Drive 55. Garmin Express leis patogiai atnaujinti žemėlapius, programinę įrangą (firmware), nukrauti ir įrašyti atgal savo įrašytus taškus, įdiegti papildomus balsus ar pakeisti automobilio ikoną ekrane..

* Norėdami naudotis šia funkcija turite atsisiųsti Smartphone Link programėlę į Bluetooth® ir GPS palaikantį išmanųjį įrenginį (įsigyti atskirai)
** Parkavimosi duomenys yra galimi daugumoje miesto centrinių dalių. Dėl detalesnės informacijos apsilankykite parkopedia.com

Gamintojo kodas:010-02826-10

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas