Galinės sėdynės laikiklis planšetiniam automobiliui Baseus JoyRide Pro (juodas)
Prekės kodas: 038599828166

Galinės sėdynės laikiklis planšetiniam automobiliui Baseus JoyRide Pro (juodas)

Prekės kodas: 038599828166
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1679
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus JoyRide Pro galinės sėdynės planšetės automobilio laikiklis (juodas)

Ar jūsų vaikas mėgsta žiūrėti filmus vairuodamas? O gal jis ar ji labiau mėgsta žaisti mobiliuosius žaidimus? Baseus JoyRide Pro planšetės laikiklis leis jam išlaisvinti rankas ir suteiks daugiau komforto! Dėl kruopščiai apgalvoto dizaino jį galite stabiliai pritvirtinti prie automobilio galvos atramos. Taip pat galima sulankstyti ir išskleisti, taip pat pasukti 360°. Priedas gali atlaikyti iki 1 kg apkrovą ir yra suderinamas tiek su planšetiniais kompiuteriais, tiek su išmaniaisiais telefonais.

2.jpg

Įvairios reguliavimo parinktys

Tvirtinimas turi specialų bėgelį, kuris leidžia sklandžiai slysti ir išlipti. Taigi jūsų keleivis gali pastatyti planšetinį kompiuterį arčiau galvos atramos arba, pavyzdžiui, perkelti jį arčiau savęs. Taip pat galima lengvai sulankstyti priedą, todėl jį patogu laikyti – sulankstytas jis užims daug mažiau vietos automobilyje. Be to, įmontuota rutulinė jungtis leidžia pasukti ant laikiklio sumontuotą įrenginį 360° kampu. Taigi galite jį išdėstyti tiek vertikaliai, tiek horizontaliai.

1.jpg

Įdiegimas be rūpesčių

Suteikite savo įrenginiams reikiamą stabilumą. Gaminyje yra 2 kabliukai, kurie garantuoja tvirtą sukibimą – nesijaudinkite, kad planšetė ar telefonas klibės ar nukris. Priedas taip pat labai lengvai montuojamas ir puikiai tinka galvos atramoms, kurių plotis nuo 47 mm iki 162 mm. Dėl to jis puikiai tinka visų tipų transporto priemonėms – nuo ​​sedanų iki visureigių. Be to, specialios silikoninės trinkelės apsaugo tiek įrenginį, tiek automobilį nuo pažeidimų.

3.jpg

Platus suderinamumas

Tvirtinimas gali atlaikyti iki 1kg apkrovą – puikiai tiks tiek išmaniesiems telefonams, tiek planšetiniams kompiuteriams. Gale sėdintiems keleiviams jis leis patogiai žiūrėti filmus ar net žaisti žaidimus – tereikia ant jo pasidėti pasirinktą įrenginį, o į rankas paimti padėkliuką. Papildomas priedo privalumas – speciali išpjova, leidžianti prijungti telefoną ar, pavyzdžiui, iPad, kad būtų galima įkrauti vairuojant.

5.jpg
Prekės ženklas Baseus
Vardas JoyRide Pro serijos automobilio galinė sėdynė
Modelis SUTQ000001
Spalva Juoda
Medžiaga Aliuminio lydinys + ABS
Maks. apkrova Maždaug 1kg
Svoris Maždaug 320g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas