FUJIFILM X-T50 + FUJINON XC 15-45mm F3.5-5.6 OIS PZ (Silver)
Prekės kodas: 074101035809
FUJIFILM X-T50 yra stilingas ir kompaktiškas beveidrodinis skaitmeninis fotoaparatas, skirtas tiek fotografijos entuziastams, tiek profesionalams. FUJINON XC15-45mmF3.5-5.6 OIS PZ mažiausias ir lengviausias (135 g) priartinantis objektyvas

FUJIFILM X-T50 + FUJINON XC 15-45mm F3.5-5.6 OIS PZ (Silver)

Prekės kodas: 074101035809
FUJIFILM X-T50 yra stilingas ir kompaktiškas beveidrodinis skaitmeninis fotoaparatas, skirtas tiek fotografijos entuziastams, tiek profesionalams. FUJINON XC15-45mmF3.5-5.6 OIS PZ mažiausias ir lengviausias (135 g) priartinantis objektyvas
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2 02300
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 9 - 11*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

FUJIFILM X-T50 (Silver)

FUJIFILM X-T50 yra stilingas ir kompaktiškas beveidrodinis skaitmeninis fotoaparatas, skirtas tiek fotografijos entuziastams, tiek profesionalams. Su savo retro įkvėptu dizainu, jis turi aukštos raiškos 24.2 MP APS-C jutiklį, kuris suteikia stulbinančią vaizdo kokybę ir puikų našumą esant prastam apšvietimui. Fotoaparatas yra aprūpintas pažangia autofokuso sistema, leidžiančia greitai ir tiksliai fokusuoti tiek statinius, tiek judančius objektus.

Pagrindinės FUJIFILM X-T50 savybės:

  • 24.2 MP APS-C jutiklis: Užtikrina aukštos kokybės vaizdus su ryškiomis detalėmis ir sodriomis spalvomis.
  • 4K vaizdo įrašymas: Galimybė įrašyti ultra-aukštos raiškos 4K vaizdo įrašus, puikiai tinkančius profesionalios kokybės vaizdo medžiagai.
  • Pažangi autofokuso sistema: Greitas ir tikslus autofokusas su veido ir akių aptikimu, užtikrinantis aštrius vaizdus net sudėtingomis sąlygomis.
  • Elektroninis vaizdo ieškiklis: Suteikia aiškų ir ryškų scenos vaizdą, palengvinant kadrų komponavimą įvairiomis apšvietimo sąlygomis.
  • Pakreipiamas jutiklinis LCD ekranas: Galinis LCD ekranas gali būti pakreiptas ir turi jutiklinio valdymo funkcionalumą, leidžiantį intuityviai valdyti ir lengvai kadrų sudarymą iš skirtingų kampų.
  • Filmo simuliavimo režimai: FUJIFILM garsieji filmo simuliavimo režimai suteikia kūrybines galimybes emuliuoti klasikinių filmų išvaizdą.
  • Wi-Fi ir „Bluetooth“ ryšys: Leidžia lengvai dalintis vaizdais ir nuotoliniu būdu valdyti fotoaparatą naudojant išmanųjį telefoną ar planšetę.

X-T50 lengvas ir patvarus korpusas daro jį idealiu pasirinkimu keliaujantiems fotografams, o jo sudėtingos funkcijos užtikrina išskirtinį našumą įvairiems fotografavimo poreikiams

 

Specifikacijos:

- 40,2 megapikselio X-Trans CMOS 5 HR BSI vaizdo jutiklis
- X-Processor 5
- Iki 7 sustojimų (Internal Body Image Stabilization "IBIS")
- ISO64-51200
- 1/180 000 maksimalus užrakto greitis elektroniniame užrakte
- LCD ekranas: Tilting, 3″ 1,840,000 taškų
– Filmavimas 4096 x 2160 @ 30p / 200 Mbps, MOV, H.264, Linear PCM
- Svoris 438 g.
- Atminties kortelės SD/SDHC/SDXC card (UHS-II palaikomas)

 

 

FUJINON XC 15-45mm F3.5-5.6 OIS PZ (Black)

 

  • Mažiausias ir lengviausias (135 g) priartinantis objektyvas

FUJINON XC15-45mmF3.5-5.6 OIS PZ apima dažnai naudojamą židinį ilgis nuo 23 mm iki 69 mm, atitinkantis 35 mm formatą, ir yra mažiausias ir lengviausias keičiamas priartinimo objektyvas, suderinamas su X serija. Sujunkite šį objektyvą su kompaktišku, lengvu beveidrodiniu skaitmeniniu fotoaparatu Fujifilm ir galėsite mėgautis puikiu nešiojamumu bei patogiu fotografavimu.

  • Mažiausias ir lengviausias keičiamas priartinimo objektyvas, skirtas X serijos be veidrodžio skaitmeninių fotoaparatų diapazonas

10 objektyvų 9 grupėse, įskaitant tris asferinius ir du ED objektyvus, užtikrina puikią skiriamąją gebą visose priartinimo padėtyse, o matmenys tik 44,2 mm* 1 ilgas ir sveria tik 135 g.

  • Apima dažnai naudojamus židinio nuotolius

Šis naujas objektyvas apima dažnai naudojamą židinio nuotolį Nuo 23 mm iki 69 mm (35 mm formato ekvivalentas), todėl tai tinkamas objektyvas fotografuojant kraštovaizdį ir portretą. Kadangi plataus kampo galas prilygsta 23 mm, šis objektyvas bus tinkamas autoportretams su keliais žmonėmis arba fone fotografuoti naudojant fotoaparatą su 180° pakreiptu LCD ekranu, pvz., FUJIFILM X-A5.

  • Galimybė fotografuoti iš arti, 5 cm atstumu nuo objektyvo galo

Naudojant plačiausio kampo padėtį, objektyvas leidžia fotografams fotografuoti objektus, kurie yra maždaug 5 cm atstumu nuo objektyvo galo, todėl maksimalus atkūrimo koeficientas yra 0,24. Šis objektyvas idealiai tinka tiems, kurie nori stambiu planu fotografuoti maistą, gėles ar smulkius priedus.

  • Elektrinis priartinimas ir patogus valdymas

Sukurti mažą sulankstomą objektyvą tapo įmanoma naudojant elektrinį priartinimą. Kai fotoaparatas įjungtas, objektyvas automatiškai išsitraukia, paruoštas fotografuoti.

Sukant priartinimo žiedą galima pasirinkti du skirtingus priartinimo greičius. Objektyvo padėtis juda pastoviu greičiu ir sukuria sklandų mastelio keitimo judesį filmuojant.

  • Optinis vaizdo stabilizavimas

Elektrinis priartinimas apima 3,0 padalų optinio vaizdo stabilizavimo technologiją, suderinamą su CIPA gairėmis, kuri padeda fotografams fotografuoti prasto apšvietimo sąlygomis.

  • Greitas ir tylus automatinis fokusavimas

Vidinėje fokusavimo AF sistemoje naudojamas žingsninis variklis, kad būtų valdomi lengvi fokusavimo elementai, kad automatinis fokusavimas būtų greitas ir tylus.

 

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas