FUJIFILM X-T50 (Black)
Prekės kodas: 4547410533613
FUJIFILM X-T50 yra stilingas ir kompaktiškas beveidrodinis skaitmeninis fotoaparatas, skirtas tiek fotografijos entuziastams, tiek profesionalams.

FUJIFILM X-T50 (Black)

Prekės kodas: 4547410533613
FUJIFILM X-T50 yra stilingas ir kompaktiškas beveidrodinis skaitmeninis fotoaparatas, skirtas tiek fotografijos entuziastams, tiek profesionalams.
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1 73800
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 9 - 11*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

FUJIFILM X-T50 (Black)

FUJIFILM X-T50 yra stilingas ir kompaktiškas beveidrodinis skaitmeninis fotoaparatas, skirtas tiek fotografijos entuziastams, tiek profesionalams. Su savo retro įkvėptu dizainu, jis turi aukštos raiškos 24.2 MP APS-C jutiklį, kuris suteikia stulbinančią vaizdo kokybę ir puikų našumą esant prastam apšvietimui. Fotoaparatas yra aprūpintas pažangia autofokuso sistema, leidžiančia greitai ir tiksliai fokusuoti tiek statinius, tiek judančius objektus.

Pagrindinės FUJIFILM X-T50 savybės:

  • 24.2 MP APS-C jutiklis: Užtikrina aukštos kokybės vaizdus su ryškiomis detalėmis ir sodriomis spalvomis.
  • 4K vaizdo įrašymas: Galimybė įrašyti ultra-aukštos raiškos 4K vaizdo įrašus, puikiai tinkančius profesionalios kokybės vaizdo medžiagai.
  • Pažangi autofokuso sistema: Greitas ir tikslus autofokusas su veido ir akių aptikimu, užtikrinantis aštrius vaizdus net sudėtingomis sąlygomis.
  • Elektroninis vaizdo ieškiklis: Suteikia aiškų ir ryškų scenos vaizdą, palengvinant kadrų komponavimą įvairiomis apšvietimo sąlygomis.
  • Pakreipiamas jutiklinis LCD ekranas: Galinis LCD ekranas gali būti pakreiptas ir turi jutiklinio valdymo funkcionalumą, leidžiantį intuityviai valdyti ir lengvai kadrų sudarymą iš skirtingų kampų.
  • Filmo simuliavimo režimai: FUJIFILM garsieji filmo simuliavimo režimai suteikia kūrybines galimybes emuliuoti klasikinių filmų išvaizdą.
  • Wi-Fi ir „Bluetooth“ ryšys: Leidžia lengvai dalintis vaizdais ir nuotoliniu būdu valdyti fotoaparatą naudojant išmanųjį telefoną ar planšetę.

X-T50 lengvas ir patvarus korpusas daro jį idealiu pasirinkimu keliaujantiems fotografams, o jo sudėtingos funkcijos užtikrina išskirtinį našumą įvairiems fotografavimo poreikiams

 

Specifikacijos:

- 40,2 megapikselio X-Trans CMOS 5 HR BSI vaizdo jutiklis
- X-Processor 5
- Iki 7 sustojimų (Internal Body Image Stabilization "IBIS")
- ISO64-51200
- 1/180 000 maksimalus užrakto greitis elektroniniame užrakte
- LCD ekranas: Tilting, 3″ 1,840,000 taškų
– Filmavimas 4096 x 2160 @ 30p / 200 Mbps, MOV, H.264, Linear PCM
- Svoris 438 g.
- Atminties kortelės SD/SDHC/SDXC card (UHS-II palaikomas)

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas