Freewell Eiger matinė dėžutė
Prekės kodas: 9-056156
Freewell Eiger matinė dėžutė

Freewell Eiger matinė dėžutė

Prekės kodas: 9-056156
Freewell Eiger matinė dėžutė
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
13108
189,98 €
Paskutinė prekė

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Eiger Matte Box Freewell

Kūrybinio darbo metu pasiekite norimus vaizdo efektus ir patogiai valdykite apšvietimo parametrus. Eiger Matte Box Freewell sujungia pasirenkamus filtrus (VND, Gradient, Mist, Steak, Straight ND) į vieną įrenginį. Reguliuojama anglies pluošto viršutinė vėliavėlė sumažina atspindžius ir blyksnius, todėl vaizdo kokybė yra puiki. Priedą nesunkiai pritaikysite prie įvairių poreikių ir situacijų. Dėl nesudėtingo išmontavimo jį lengva ir patogu naudoti. Kitas privalumas yra platus suderinamumas. Pakuotėje taip pat yra keturių dydžių adapterio dangtelis ir adapterio žiedai: 67 mm, 72 mm, 77 mm ir 82 mm.

Freewell/FW-EGMB/4

Platus suderinamumas

Eiger Matte Box yra sistema, kuriai būdingas universalus integravimas. Freewell siūlomas sprendimas yra suderinamas su įdėklais filtrais, magnetiniais filtrais ir srieginiais filtrais. Be to, jis palaiko ankstesnės „Freewell Magnetic Quick Swap“ sistemos, srieginių VND filtrų ir „Freewell Eiger“ filtrų naudojimą, suteikiant daugybę galimybių patenkinti įvairius poreikius ir supaprastinti darbą.

Freewell/FW-EGMB/2

Nepaprastas išmontavimas

Skėčio gaubtą lengva nuimti dėl greito atleidimo mechanizmo, aktyvuojamo specialiu mygtuku. Tai leidžia lengvai keistis priedais ir pritaikyti fotoaparatą įvairioms scenoms fiksuoti, padidinant lankstumą ir supaprastinant darbą. Naudodami „Freewell“ galėsite visiškai valdyti savo kadrus!

Freewell/FW-EGMB/6

Ateičiai atsparūs sprendimai

Su Eiger Matte Box jums nebereikia jaudintis apie tinkamo filtro sriegio dydžio pasirinkimą. Pakuotėje yra keturi adapterio žiedai (67 mm, 72 mm, 77 mm ir 82 mm), o sistema suderinama su objektyvais iki 95 mm skersmens. Taip pat yra galimybė atskirai įsigyti adapterį 52 mm, 55 mm, 58 mm, 62 mm ir 95 mm dydžiams. Nepriklausomai nuo to, kokį objektyvą šiuo metu turite arba kurį galite įsigyti ateityje, Eiger Matte Box atitiks jūsų poreikius.

Freewell/FW-EGMB/3

Papildomi privalumai

Pasirinkite revoliucinė Slim Profile Magnetic sistema, kurioje naudojamas Freewell produktas. Su juo jūsų Matte Box dydis išlieka nepakitęs, net ir naudojant kelis filtrus. Tai užtikrina maksimalų patogumą be papildomos masės. Be to, priede yra vieta gradiento filtrui, atverianti kūrybinių galimybių pasaulį ir leidžiantį vienu metu naudoti VND ir Gradiento filtrus. Atsisveikinkite su apribojimais ir mėgaukitės visiška laisve išreikšti savo meninę viziją.

Freewell/FW-EGMB/1

Įtraukta:

  • Matinė Dėžė
  • Adapterio dangtelis
  • Adapterio žiedas (67mm, 72mm, 77mm, 82mm)
Gamintojas Freewell
Modelis FW-EGMB
Matinės dėžutės matmenys 172 x 154 x 52,7 mm
Matinės dėžutės svoris Vėliava – 47 g / gaubtas – 48 g / Pagrindas – 184 g
Adapterio dangtelio svoris 60 g
Adapterio žiedo svoris 67 mm: 29 g / 72 mm: 25 g / 77 mm: 21 g / 82 mm: 16 g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas