Fotovoltinė plokštė Allpowers XD-SP18V40W 40 W
Prekės kodas: 040560

Fotovoltinė plokštė Allpowers XD-SP18V40W 40 W

Prekės kodas: 040560
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
9000
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Allpowers XD-SP18V40W 40W fotovoltinė panelė

Gaukite patogią prieigą prie elektros, kad ir kur eitumėte. Naudodami Allpowers XD-SP18V40W fotovoltinę plokštę galite gauti naudos iš aplinkai nekenksmingos, laisvai prieinamos saulės energijos, kurios galia yra 40 W, o efektyvumas – 22–25%. Dėl sulankstomo dizaino jis gali būti su savimi beveik visur, todėl jį lengva transportuoti. Produktas taip pat pasižymi dideliu suderinamumu.

3.jpg

Tobulas kelionių draugas

Keliaujate į stovyklą? Planuojate kelių dienų kelionę lauke? Tada būsite tikri, kad jums nepritrūks jėgų įkrauti būtiniausius įrenginius! „Allpowers“ saulės baterijų skydelis yra ypač lengvas, sveriantis tik apie 1 kg. Sulankstomas dizainas taip pat išskiria jį – sulankstytas jis užima tiek mažai vietos, kad jį nesunku transportuoti. Taip pat galite pritvirtinti prie palapinės su pridedamais kabliukais.

5.jpg

Nebūtina lauke

Ar vykstate į kelionę ten, kur prieiti prie elektros labai sunku ar net neįmanoma? Pasinaudokite nemokama, laisvai prieinama saulės energija ir dirbkite reikiamą įrangą! „Allpowers“ saulės kolektorius idealiai tinka naudoti lauke – yra labai tvirtas ir atsparus pažeidimams. Vanduo ir dulkės jam taip pat nekelia jokios grėsmės!

4.jpg

Platus suderinamumas

Nesijaudinkite dėl suderinamumo problemų. XD-SP18V40W turi du USB prievadus ir vieną nuolatinės srovės prievadą. Taip pat pridedami reikalingi laidai (3 vnt.) ir jungtys (5 tipai). Tai leidžia skydeliui sklandžiai įkrauti tokius įrenginius kaip nešiojamieji kompiuteriai, išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai, skaitmeniniai fotoaparatai, dronai, „Nintendo Switch“ pultai ir net nešiojamos elektrinės.

2.jpg

Įspūdingos galimybės

Mėgaukitės patikimu reikalingų įrenginių veikimu. Allpowers XD-SP18V40W fotovoltinė plokštė išsiskiria iki 22-25% efektyvumu ir iki 40W galia. Dėl to jis idealiai tinka, pavyzdžiui, stovyklaujant ar išvykstant į kempingą – galite greitai įkrauti pasirinktą įrangą. Be to, gaminys automatiškai aptinka prijungtus prietaisus ir pritaiko savo veikimą pagal jų reikalavimus.

8.jpg

Dėžutėje

  • Sulankstoma fotovoltinė plokštė
  • Kabliukas x4
  • Jungčių rinkinys
  • Laidai
  • Naudotojo vadovas
Prekės ženklas Visos galios
Modelis XD-SP18V40W
Didžiausia galia 40W
Išvestis USB: 5V / 2,8A;
DC: 18V / 2A (maks.);
Efficiency Apytiksliai 22–25%.
Matmenys sulankstyti 330 x 180 x 50 mm
Matmenys išskleidus 680 x 720 x 5 mm
Svoris Apytiksliai 1kg
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas