Fotografijos pirštinės PGYTECH Professional Dydis L
Prekės kodas: 062985

Fotografijos pirštinės PGYTECH Professional Dydis L

Prekės kodas: 062985
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5009
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

PGYTECH profesionalios fotografijos pirštinės, dydis L

Pasiruoškite fotografuoti ir filmuoti net ir sudėtingomis sąlygomis. PGYTECH Profesionalios fotografavimo pirštinės užtikrins efektyvią apsaugą nuo šalčio – puikiai veikia nuo -10°C iki 10°C temperatūroje. Jie pagaminti iš patvarių, kvėpuojančių medžiagų ir yra atsparūs purslams. Jie taip pat leidžia patogiai naudotis jutikliniais ekranais.

7.jpg

Jie įrodys save sunkiomis sąlygomis

Ar fotografuojate žiemą ar neaiškiu oru? Apsirūpinkite pirštinėmis, kurios veiks net ir sudėtingomis sąlygomis! PGYTECH Professional yra aprūpinti 3M Thinsulate medvilne, todėl jie puikiai izoliuoja ir apsaugo nuo šalčio. Jie taip pat išsiskiria atsparumu purslams ir reguliuojamais rankogaliais, todėl dar geriau apsisaugosite nuo vėjo. Papildomas jų privalumas – kvėpuojantis Hipora vidpadis ir aksominis pamušalas, kuris yra minkštas, malonus liesti ir draugiškas odai.

6.jpg

Patobulinta iki galo

Pirštinės buvo sukurtos iš patvarių, kvėpuojančių medžiagų, tokių kaip oda ir poliesterio pluoštas. Jie taip pat turi papildomą amortizavimo sluoksnį. Tai leidžia jiems užtikrinti didesnį komfortą, ilgaamžiškumą ir tvirtą sukibimą. Nereikia jaudintis, kad fotoaparatas ar gimbalas išslys iš rankų! Be to, užsegamas dirželis leidžia pritaikyti pirštines pagal riešo dydį, o speciali sagtis leidžia jų nepamesti.

8.jpg

Patogus pagrindinių įrenginių valdymas

Nebijokite, kad su pirštinėmis ant rankų negalėsite patogiai valdyti įrangos. PGYTECH Professional turi tris pirštus, pagamintus iš laidžios mikropluošto, todėl galite lengvai naudoti jutiklinius ekranus. Toks sprendimas idealiai tinka žiemą! Tačiau tuo galimybės nesibaigia. Įsiūti magnetai leidžia greitai atidengti tris pirštus, jei reikia.

5.jpg

Hand ilgis17-18 CM
Width iš palm
SWEST177 G
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas