„Flextail Max Lantern“ drėkintuvas stovyklavimui
Prekės kodas: 9-064457
„Flextail Max Lantern“ drėkintuvas stovyklavimui

„Flextail Max Lantern“ drėkintuvas stovyklavimui

Prekės kodas: 9-064457
„Flextail Max Lantern“ drėkintuvas stovyklavimui
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
8208
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Flextail Max Lantern kempingo šviestuvas su drėkintuvu

Flextail Max Lantern yra unikalus „trys viename“ įrenginys, apjungiantis lempos, drėkintuvo ir maitinimo bloko funkcijas. Dėl savo kompaktiško dizaino ir universalių galimybių jis yra idealus kompanionas visomis sąlygomis – nuo ​​stovyklavimo iki naudojimo namuose. Jis taip pat išsiskiria ilgu veikimo laiku, kurį užtikrina 9600 mAh talpos baterija. Šis praktiškas priedas ne tik suteikia šviesos, bet ir pagerina oro kokybę ir gali būti naudojamas mobiliųjų įrenginių įkrovimui!

Keli apšvietimo režimai rinkitės iš

Max Lantern siūlo tris apšvietimo režimus: šiltą šviesą, mišrią šviesą ir šaltą šviesą, todėl galite reguliuoti apšvietimo intensyvumą ir spalvų temperatūrą pagal savo aplinkybes ir asmeninius pageidavimus. Kiekviena parinktis sukurta siekiant užtikrinti optimalias apšvietimo sąlygas įvairioms progoms – nuo ​​atpalaiduojančio vakaro stovyklavietėje iki kepsninės sode.

Patogus drėkintuvas

Max Lantern modelis taip pat puikiai tiks kaip drėkintuvas, padėsiantis palaikyti tinkamą oro drėgmės lygį. Tai ypač svarbu esant sausam klimatui arba žiemos mėnesiais – tai reiškia geresnę nuotaiką ir miego komfortą. Be to, 100 ml vandens bakelis leidžia įrenginiui veikti ilgą laiką.

Unikalus liepsnos efektas

Max Lantern siūlo ne tik apšvietimą ir drėkinimą, bet ir įspūdingą liepsnos efektą. Naudodamas garus, šviesą ir šešėlį, prietaisas sukuria tikro ugnies iliuziją, kuri kiekvienai stovyklavietėje ar sode praleistai akimirkai suteikia žavesio ir sukuria jaukią atmosferą.

Mobilumas ir paprastas naudojimas

Kompaktiška lempos konstrukcija (114 x 124 x 132 mm, 499 g), kartu su praktiška rankena, leidžia lengvai neštis ir padėti įvairiose vietose. Be to, dėl tvirtos konstrukcijos ir IPX5 atsparumo vandeniui Max Lantern galima naudoti įvairiomis lauko sąlygomis.

Ilgas darbo laikas , powerbank funkcija

Galinga 9600 mAh baterija ne tik užtikrina ilgas šviesos ir drėkintuvo veikimo valandas, bet ir leidžia Max Lantern modelį naudoti kaip powerbank. Galimybė įkrauti kitus mobiliuosius įrenginius lauke yra neįkainojamas funkcionalumas, ypač ilgesnių kelionių metu be elektros energijos. Gaminio veikimo laikas svyruoja nuo maždaug 2 valandų su visu funkcionalumu (drėkintuvas, šviesa, liepsna) iki iki 23 valandų, kai naudojama tik šilta šviesa – jo nereikia labai dažnai krauti!

Įtraukta

  • Lempa
  • Laikymo dėklas
  • USB-C įkrovimo laidas
  • Naudojimo instrukcija

GamintojasFlextail
ModelisMAX LANTERN-GR
Akumuliatoriaus talpa9600 mAh
Vandens bako talpa100 ml
Įkrovimas laikasApytiksliai 4 val.
Įkrovimo prievadasUSB-C
Veikimo laikas Šilta šviesa: apytiksl. 23 val.; Maišymo šviesa: apytiksl. 13 val.; Šalta šviesa: apytiksl. 8 val.; Oro drėkinimas: apytiksl. 3,5 val.; Oro ir liepsnos drėkinimas: apytiksl. 2,5 val.; Oro drėkinimas + aplinkos šviesa + liepsna: apytiksl. 2 val.;
MatmenysApytiksl. 114 x 124 x 132 mm
SvorisApytiksl. 499 g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas