Esperanza viskas viename kortelių skaitytuvas USB EA117
Prekės kodas: 062023

Esperanza viskas viename kortelių skaitytuvas USB EA117

Prekės kodas: 062023
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
745
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Espernza viskas viename USB kortelių skaitytuvas EA117

Esperanza EA117 All In One USB kortelių skaitytuvas yra sprendimas, kuris palengvins atminties kortelių skaitymą ir duomenų perdavimą. Šis „viskas viename“ skaitytuvas stebina greitu duomenų perdavimu, kelių kortelių formatų palaikymu ir suderinamumu su įvairiomis operacinėmis sistemomis. Tai esminis įrankis technologijų mylėtojams, fotografams ir visiems, kuriems reikia patikimo duomenų tvarkymo būdo.

1.jpg

Universalus suderinamumas

Esperanza supranta suderinamumo svarbą, o EA117 skaitytuvas palaiko daugybę operacinių sistemų, įskaitant Windows 98, 2000, Me, NT, XP, Vista, 7, 8 ir 10, taip pat Unix ir MAC OS 8.6 ir naujesnes versijas. . Nesvarbu, ar esate „Windows“ naudotojas, ar MAC entuziastas, šis skaitytuvas užtikrina sklandų integravimą su jūsų sistema, todėl jis yra universalus priedas.

2.jpg

Greitas duomenų perdavimas

Kalbant apie duomenų perdavimą, greitis yra svarbus. Esperanza EA117 gali pasigirti įspūdingu 480 MB/s duomenų perdavimo greičiu per USB 2.0 sąsają. Tai reiškia, kad galite sklandžiai perkelti didelius failus, pvz., didelės raiškos nuotraukas ar HD vaizdo įrašus, vos per kelias sekundes, sutaupydami brangaus laiko ir užtikrindami savo darbo efektyvumą.

3.jpg

Kelių kortelių formatų palaikymas

Vienas iš pagrindinių EA117 privalumų yra keturi universalūs kortelių lizdai, palaikantys įvairius atminties kortelių formatus. Nuo standartinių SD, SDHC ir SDXC kortelių iki MMC, RS-MMC ir miniSD su adapteriais, microSD su adapteriu, TF su adapteriu, XD, MS, MS Duo, MS PRO Duo, M2 su adapteriu, CF ir MD – tai viskas. - vienas skaitytojas palaiko juos visus.

4.jpg

Privalumų galia

Esperanza EA117 skaitytuvas pasižymi tvirta konstrukcijos kokybe, kompaktišku dizainu, kad būtų lengva nešiotis, ir paprastas prijungimas ir paleidimas. Tai leidžia be vargo tvarkyti atminties korteles ir duomenis, todėl tai yra nepakeičiamas įrankis tiek asmeniniam, tiek profesionaliam naudojimui.

5.jpg

Duomenų perdavimo 6 ar naujesnė versija.
Palaikomos kortelės:SDXC / SDHC / SD / MMC / RS-MMC / miniSD (adapteris) / microSD (adapteris) / TF (adapteris) / XD / MS / MS Duo / MS PRO Duo / M2 (adapteris) / CF / MD.
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas