Esperanza EK139 laidinė klaviatūra
Prekės kodas: 062047

Esperanza EK139 laidinė klaviatūra

Prekės kodas: 062047
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
737
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Esperanza EK139 laidinė klaviatūra

Esperanza EK139 - ši laidinė USB klaviatūra, pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, yra ne tik maloni liesti, bet ir itin patvari. Ergonomiška forma ir mygtukų lankstumas užtikrina komfortą ilgai dirbant, o stilinga išvaizda taps bet kurio stalo puošmena. Be to, klaviatūra sukurta dirbti įvairiomis aplinkos sąlygomis, užtikrinant patikimumą ir universalumą.

1.jpg

Ergonomika ir naudojimo patogumas

Esperanza EK139 klaviatūra sukurta atsižvelgiant į jūsų patogumą. Jo ergonomiška forma apsaugo nuo rankų nuovargio net ir ilgai dirbant. Klavišų lankstumas užtikrina, kad kiekvienas paspaudimas būtų sklandus ir tikslus. Tai idealiai tinka žmonėms, kurie daug laiko praleidžia rašydami.

2.jpg

Patvarumas ir atsparumas

Klaviatūros Esperanza EK139 klavišai atspausdinti naudojant modernią UV technologiją ir padengti specialiu apsauginiu sluoksniu, todėl yra itin atsparūs trinčiai. Ši funkcija užtikrina, kad raidės ilgą laiką išliks įskaitomos, o tai ypač svarbu intensyviai naudojant.

3.jpg

Didelis suderinamumas ir lengvas prijungimas

EK139 klaviatūra veikia su įvairiomis operacinėmis sistemomis, nuo Windows XP iki Windows 10, todėl tai yra universalus sprendimas skirtingiems vartotojams. Lengvas prijungimas per USB 2.0 leidžia greitai ir be vargo nustatyti nešiojamuosius ir stalinius kompiuterius.

6.jpg

Privalumų galia

Esperanza EK139 klaviatūra yra atspari elektrifikacijai ir apsaugota nuo elektromagnetinių trukdžių susidarymo, o tai užtikrina stabilų ir saugų veikimą. Jo matmenys (442 x 140 x 22 mm) ir kabelio ilgis (1,45 m) garantuoja patogų naudojimą tiek namuose, tiek biure. Jis palaiko visų kalbų versijas, todėl yra idealus įrankis tarptautinėje darbo aplinkoje.

7.jpg

Prekės ženklasEsperanza
ModelisEK139
Matmenys442 x 140 x 22 mm
Kabelio ilgis1,45 m
Darbo srovėmažiau nei 10mA
Darbo temperatūra 8_
Aplinkos drėgmė20%~90%
Veikia su sistemomisWindows XP/VISTA/Windows 7_1/Windows 810_10_1
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas