Esperanza EK129 laidinė klaviatūra
Prekės kodas: 062046

Esperanza EK129 laidinė klaviatūra

Prekės kodas: 062046
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
751
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Esperanza EK129 laidinė klaviatūra

Esperanza EK129 yra ne tik laidinė USB klaviatūra – tai elegantiškas, patogus ir patvarus palydovas kasdieniam darbui ir pramogoms. Dėl ergonomiško dizaino, ilgaamžiškumo ir universalumo jis puikiai tinka tiek vyresnio amžiaus žmonėms, tiek turintiems regėjimo negalią, tiek visiems, kurie vertina komfortą ir patikimumą. Dėl elegantiško dizaino ir aukštos kokybės darbo jis puikiai tinka prie bet kurio stalo, o dėl universalaus kalbų palaikymo ir suderinamumo su keliomis operacinėmis sistemomis jis yra universalus darbo įrankis.

1.jpg


Didelės raidės ir UV spauda

Atspausdintos didelės Esperanza EK129 raidės yra palaima žmonėms su regėjimo negalia. Dėl panaudotos modernios UV spausdinimo technologijos ir specialaus apsauginio sluoksnio raidės yra aiškios, lengvai skaitomos ir itin atsparios trinčiai. Tai reiškia, kad net ir ilgai naudojant klaviatūra išliks įskaitoma ir estetiška.

2.jpg

Ergonomika ir naudojimo patogumas

Esperanza EK129 klavišų forma ir lankstumas sukurti atsižvelgiant į naudotojų patogumą ir sveikatą. Ergonomiškas dizainas padeda išvengti rankų nuovargio ilgų spausdinimo seansų metu, o tai labai svarbu dirbant biure ir ilgoms pramogoms.

3.jpg

Aukštos kokybės medžiagos

Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, Esperanza EK129 klaviatūra yra atspari statinei elektrai ir generuoja elektromagnetinius trukdžius. Toks patvarumas užtikrina ne tik ilgą gaminio tarnavimo laiką, bet ir saugų bei stabilų veikimą įvairiomis eksploatavimo sąlygomis.

5.jpg

Privalumų galia

Dėl 1,45 metro ilgio laido galima lanksčiai nustatyti klaviatūros padėtį, o suderinamumas su įvairiomis operacinėmis sistemomis – nuo ​​Windows 98 iki MAC OS 8.6 ir naujesnės versijos – EK129 yra universalus pasirinkimas daugeliui vartotojų. Jo 442 x 140 x 22 mm matmenys ir stilinga juoda spalva suteikia glotnią ir šiuolaikišką išvaizdą, puikiai tinkančią bet kurioje darbo vietoje.

4.jpg

brandESPERANZA
ModelisEK129
mažiau nei 30ma
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas