Esperanza EH178 Mikrofonas su segtuku
Prekės kodas: 062041

Esperanza EH178 Mikrofonas su segtuku

Prekės kodas: 062041
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
529
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Esperanza EH178 Prisegamas mikrofonas

Prisegamas mikrofonas Esperanza EH178 yra idealus sprendimas ieškantiems aukštos kokybės garso kompaktiškame ir universaliame įrenginyje. Šis aptakus, juodas mikrofonas siūlo puikų garso aiškumą, kai dažnio atsakas yra 40 Hz–16 kHz, o tikslus –52 dB ± 5 dB jautrumas, todėl jis idealiai tinka įvairioms garso programoms. Jo universalumą dar labiau padidina 1,5 metro kabelis ir galimybė prisijungti prie įvairių įrenginių per standartinį 3,5 mm mikrofono prievadą.

Prijungimo universalumas

_10 yra labai svarbus jo 3 versijos mikrofonui. 5 mm (mini lizdas) jungtis, leidžianti greitas ir paprastas prijungimas prie įvairių įrenginių. Nesvarbu, ar naudojate kompiuterį, nešiojamąjį kompiuterį ar kitą garso įrangą, šis mikrofonas garantuoja suderinamumą ir patogumą naudoti. Tai puikus pasirinkimas profesionalams ir mėgėjams, kuriems reikalingas patikimas mikrofonas, veikiantis su įvairia įranga.

Puiki garso kokybė

Su dažnio atsako diapazonu nuo 16BHz ir 5BHz , Esperanza EH178 mikrofonas užtikrina išskirtinį garso aiškumą . Tai labai svarbu, nesvarbu, ar kalbate internete, ar įrašote garsą. Šis aukštos kokybės garso perdavimas užtikrina, kad kiekviena smulkmena būtų girdima, o garsas išliks aiškus ir natūralus.

Komfortas ir praktiškumas

Mini klipų mikrofonas yra puikus sprendimas vartotojams, vertinantiems patogumą. Dėl mažo dydžio ir spaustuko tvirtinimo mikrofoną galima lengvai prisegti prie drabužių, suteikiant didelę judėjimo laisvę ir patogumą. Be to, 1,5 metrų kabelis leidžia laisvai išdėstyti mikrofoną, kai jis yra pritvirtintas 7_

Model eh178color FREQUENCIJA 40HZ-16Khz-52DB ± 5DBCable Ilgis 1.5m_114__15151516__10120_
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas