Esperanza EGG108G belaidis valdiklis (juodai žalias)
Prekės kodas: 062031

Esperanza EGG108G belaidis valdiklis (juodai žalias)

Prekės kodas: 062031
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1182
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Esperanza EGG108G belaidis žaidimų pultelis (juoda ir žalia)

Atraskite naują žaidimo dimensiją su Esperanza EGG108G belaidžiu žaidimų pulteliu. Šis ergonomiško dizaino valdiklis siūlo stilingą juodai žalią spalvų schemą ir suteikia neprilygstamą žaidimų patirtį tiek jūsų kompiuteryje, tiek PS3 konsolėje. EGG108G žaidimų pultelis, aprūpintas 2,4 GHz ryšio technologija, užtikrina sklandų ir patikimą žaidimą be laidų apribojimų. Jo išplėstinės funkcijos, pvz., vibracija, reaguojanti į žaidimo veiksmą, ir 12 veiksmo mygtukų, kiekvieną žaidimą daro įdomų.

1.jpg

Ergonomika ir komfortas

Ergonomiškas Esperanza EGG108G žaidimų pulto dizainas garantuoja komfortą net ir per ilgas žaidimų valandas. Jo forma buvo sukurta natūraliai rankų padėties padėčiai, sumažinant nuovargio riziką ir užtikrinant optimalų sukibimą. Tai leidžia žaidėjui sutelkti dėmesį tik į veiksmą ekrane, nesijaudinant dėl ​​diskomforto.

3.jpg

Tikslumas ir valdymas

Du analoginiai manipuliatoriai ir 8 krypčių kryželis užtikrina visišką valdymą ir tikslumą bet kuriame žaidime. Nesvarbu, ar tai greitas veiksmo žaidimas, ar strateginis žaidimas, reikalaujantis tikslumo, EGG108G žaidimų pulto manipuliatoriai ir skersinis skersinis valdymas leidžia sklandžiai ir intuityviai valdyti. Kartu su 12 veiksmų mygtukų, įskaitant du integruotus į manipuliatorius, žaidimų pultas leidžia greitai ir efektyviai reaguoti į dinamiškai besikeičiančias žaidimo sąlygas.

4.jpg

Realistinė patirtis

Esperanza EGG108G žaidimų pultelio vibracijos varikliai žymiai padidina panardinimo lygį žaidimo metu. Jų dėka galima pajusti kiekvieną žaidimo avariją, sprogimą ar šūvį, todėl žaidimas tampa įdomesnis ir tikroviškesnis. Tai yra elementas, išskiriantis EGG108G iš kitų valdiklių ir suteikiantis unikalią patirtį kiekvienos žaidimo sesijos metu.


5.jpg

Belaidis ryšys2,4GHz
Suderinamumas su įrenginiaisPC, PS3
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas