Esperanza EA147W nešiojamojo kompiuterio USB LED lemputė (balta)
Prekės kodas: 9-062029
Esperanza EA147W nešiojamojo kompiuterio USB LED lemputė (balta)

Esperanza EA147W nešiojamojo kompiuterio USB LED lemputė (balta)

Prekės kodas: 9-062029
Esperanza EA147W nešiojamojo kompiuterio USB LED lemputė (balta)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
504
5,36 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

USB nešiojamojo kompiuterio LED lempa Esperanza EA147W (balta)

Esperanza EA147W USB LED nešiojamojo kompiuterio lempa yra puikus pasirinkimas visiems, vertinantiems patogumą ir efektyvumą darbe. Dėl šios lempos dirbti vakare ar kelyje tampa daug lengviau ir patogiau. Puikiai tinka tiems, kurie dirba su nešiojamaisiais ir staliniais kompiuteriais, suteikia tolygią ir švelnią šviesą, kuri nevargina akių. Lankstus laidas, mažas energijos suvartojimas ir suderinamumas su maitinimo bloku – tai tik keletas šio šviestuvo pranašumų. Be to, dėl kompaktiško dydžio ir stilingos baltos spalvos jis puikiai tinka bet kokioje darbo aplinkoje.

Lankstus laidas – universalus apšvietimas

Pagrindinė Esperanza EA147W LED lempos ypatybė yra lankstus laidas. Tai leidžia lengvai ir tiksliai nustatyti lempos padėtį bet kokiu kampu ir puikiai apšviečia jūsų klaviatūrą, dokumentus ar darbo vietą. Dėl šios funkcijos lempa ypač naudinga įvairiomis sąlygomis – nuo ​​biuro iki nuošalaus kampo namuose.

Švelni ir tolygi šviesa – akių apsauga

Vienas iš svarbiausių bet kurios darbinės lempos aspektų yra šviesos kokybė. Esperanza EA147W naudoja 6 šviesos diodus, kurie suteikia švelnią ir tolygią šviesą. Dėl to dirbant silpnai apšviestose patalpose ar naktį mažiau vargina akys, o tai labai svarbu norint išlaikyti gerą regėjimą ir bendrą naudotojo komfortą.

Mažas energijos suvartojimas ir suderinamumas su maitinimo bloku

Dažnai keliaujantiems žmonėms svarbus priedų mobilumas ir patikimumas. Esperanza EA147W lempa pasižymi mažu energijos suvartojimu, o tai svarbu naudojant baterijomis maitinamus įrenginius. Be to, dėl galimybės dirbti su maitinimo blokais jis yra idealus pasirinkimas žmonėms, dirbantiems įvairiose vietose ir įvairiomis sąlygomis, neturėdami prieigos prie nuolatinio maitinimo šaltinio.

Prekės ženklasEsperanza
ModelisEA147W
Spalva Balta
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas