Esperanza EA134K Micro SD kortelių skaitytuvas USB
Prekės kodas: 062025

Esperanza EA134K Micro SD kortelių skaitytuvas USB

Prekės kodas: 062025
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
473
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Esperanza USB Micro SD kortelių skaitytuvas EA134K

Esperanza USB Micro SD kortelių skaitytuvas EA134K yra puikus sprendimas tiems, kuriems reikia universalaus, kompaktiško duomenų perdavimo įrankio. Dėl kompaktiško dizaino ir universalumo jis yra idealus pasirinkimas tiek profesionalams, tiek mėgėjams. Šis skaitytuvas, pritaikytas dirbti su populiariausiomis „microSD“ kortelėmis, suderina patogumą, didelį suderinamumą ir paprastą naudojimą.

1.jpg

Suderinamumas

Esperanza EA134K išsiskiria dideliu suderinamumu, palaiko microSDHC, microSD ir T-Flash korteles. Dėl šio universalumo šis skaitytuvas idealiai tinka įvairiems vartotojams ir įvairiems įrenginiams. Nesvarbu, ar naudojate nešiojamąjį kompiuterį, stalinį kompiuterį ar kitą įrenginį, šis kortelių skaitytuvas užtikrins patikimą ir efektyvų prieigą prie duomenų.

2.jpg

Praktinis dizainas

Kompaktiškas ir nešiojamas, EA134K siūlo ne tik lengvą nešiojamumą, bet ir mini Pen Drive funkcionalumą, kai įdedama atminties kortelė. Kai kortelė visiškai įtraukta į skaitytuvą, vartotojas gauna papildomą duomenų saugojimo patogumą ir saugumą. Dėl lengvo ir patvaraus dizaino šis skaitytuvas yra puikus kelionių palydovas.

3.jpg

Didelių talpų palaikymas

EA134K gali palaikyti atminties korteles, kurių maksimali talpa yra iki 512 GB. Ši įspūdinga funkcija leidžia saugoti ir perkelti didžiulius kiekius duomenų, nuotraukų ir vaizdo įrašų, nesijaudinant dėl ​​talpos apribojimų. Dėl to skaitytuvas yra idealus pasirinkimas profesionalams, kuriems reikia perkelti didelius failus, ir mėgėjams, kurie saugo daugybę prisiminimų nuotraukų ir vaizdo įrašų pavidalu.

4.jpg

BrandEsperanza
ModelEA134K
Didžiausia palaikoma talpa512GB
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas