Esperanza EA130 viskas viename kortelių skaitytuvas USB
Prekės kodas: 062024

Esperanza EA130 viskas viename kortelių skaitytuvas USB

Prekės kodas: 062024
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
736
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Espernza viskas viename USB kortelių skaitytuvas EA130

Esperanza All In One USB kortelių skaitytuvas EA130 yra universalus įrenginys, kuriame patogumas, greitas duomenų perdavimas ir suderinamumas su keliomis sistemomis. Tai idealiai tinka tiems, kuriems reikia patikimo įrankio įvairių tipų atminties kortelėms skaityti. Siūlomas duomenų perdavimo greitis iki 480 MB/s su USB2.0 jungtimi, EA130 užtikrina efektyvumą ir taupo laiką.

1.jpg

Universalus suderinamumas

Esperanza EA130 pasižymi įspūdingu suderinamumu su įvairiomis operacinėmis sistemomis, įskaitant Windows 98/2000/ME/NT/XP/VISTA/Windows 7, Unix ir MAC OS 8.6 arba naujesnę. Dėl šio universalumo skaitytuvas yra idealus pasirinkimas įvairių platformų naudotojams – nuo ​​IT profesionalų iki paprastų kompiuterių vartotojų. Nepriklausomai nuo naudojamos sistemos, EA130 veikia stabiliai ir patikimai.

2.jpg

Greitas duomenų perdavimas

Dėl USB2.0 jungties Esperanza EA130 siūlo didelį duomenų perdavimą iki 480 MB/s, o tai labai svarbu vartotojams, norintiems greitai perkelti nuotraukas, vaizdo įrašus ir kitus didelius failus. Šis greitis labai paveikia produktyvumą, todėl galima žaibiškai kopijuoti duomenis ir kurti atsargines kopijas. Dėl to EA130 yra ne tik praktiškas, bet ir efektyvus kasdieniam naudojimui.

3.jpg

Kelių tipų kortelių palaikymas

Kortelių skaitytuvas Esperanza EA130 palaiko daugybę atminties kortelių, įskaitant SDHC, SD, MMC, RS-MMC, Mini-SD (su adapteriu), Micro SD (su adapteriu), TF (su adapteriu), XD, MS , MS DUO, MS PRO DUO ir M2 (su adapteriu). Dėl šios įvairovės tai yra universalus įrenginys, kuris patenkins daugelio vartotojų, nuo fotografų iki žaidėjų, poreikius. Galimybė palaikyti įvairias atminties korteles be kelių skirtingų skaitytuvų yra didžiulis privalumas kiekvienam, vertinančiam tvarką ir efektyvumą.

4.jpg

brand
model
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas