Sigma 150-600mm F5-6.3 DG DN OS | Sports | Sony E-mount
Product reference: 085126747657

Sigma 150-600mm F5-6.3 DG DN OS | Sports | Sony E-mount

Product reference: 085126747657
You have 3 products in compare list, please remove someone and try again
  • Add to favorites products
  • Added to favorites products
  • Removed to favorites product
Add to compare
1 46200
Product in warehouse

Guarantee
12/24 month

Delivery in 
9 - 11
business days

Your message has been successfully sent!
Fill in the required fields*

 

Sigma 150-600mm F5-6.3 DG DN OS | Sports | Sony E-mount

Idealiai tinka laukinei gamtai, sportui, kraštovaizdžiui, automobilių sportui ir daugybei kitų fotografavimo darbų, Sony E-mount 150–600 mm f/5–6.3 DG DN OS sportinis objektyvas iš Sigma siūlo funkcijas ir vaizdo kokybę, kurios reikalauja profesionalai. Šis objektyvas užtikrina aukštą atvaizdavimą visame priartinimo diapazone esant visoms diafragmoms, o dubliavimas, blyksniai ir įvairių tipų aberacijos yra gerai kontroliuojamos.

Atnaujinta ir pertvarkyta automatinio fokusavimo sistema užtikrina greitį ir tikslumą, nes joje yra AF pavara, varoma žingsninio variklio, taip pat didelio tikslumo magnetinis jutiklis.

Optinis vaizdo stabilizavimas suteikia maždaug keturių kompensavimo pakopų su dviem standartiniais OS režimais, skirtais fotografuoti laikant rankoje ir panoramuoti.

Naujasis priartinimo sukimo momento jungiklis suteikia naudotojams galimybę reguliuoti priartinimo žiedo pasipriešinimo lygį: užraktas (užrakintas plačiame gale transportavimui), Tight (apsaugo mastelio slinkimą) ir Smooth (kad būtų lengvas ir sklandus priartinimas).

Papildomi ant objektyvo esantys valdikliai apima fokusavimo ribotuvo jungiklį, OS režimo jungiklį, tinkintą jungiklį pasirinktiniams OS nustatymams ir tris tinkinamus AFL mygtukus.

Kaip „Sigma Global Vision Sports“ objektyvų linijos dalis, 150–600 mm f/5-6.3 DG DN OS sportinis objektyvas yra specialiai sukurtas kasdieniam naudojimui sudėtingomis sąlygomis. Dulkėms ir purslams atspari konstrukcija apsaugo objektyvą nuo vandens ir dulkių įsiskverbimo, o vandenį ir alyvą atstumianti priekinio elemento danga apsaugo nuo drėgmės ir pirštų atspaudų. Statinės konstrukcija sudaryta iš aliuminio ir TSC (termiškai stabilaus kompozito), kad būtų idealus tvirtumo ir geresnio nešiojamumo derinys. Be to, magnio trikojo lizdas su nuimama Arca tipo kojele ir 90° spragtelėjimo atramos suteikia tvirtą atramos galimybę.

 

Offensive and promotional comments are unpublished.
Testimonials not found!
Testimonial