Nikon Z Portrait Kit (Z 40mm F/ 2 + SB-700 Speedlight)
Product reference: 998208048083

Nikon Z Portrait Kit (Z 40mm F/ 2 + SB-700 Speedlight)

Product reference: 998208048083
You have 3 products in compare list, please remove someone and try again
  • Add to favorites products
  • Added to favorites products
  • Removed to favorites product
Add to compare
62500
Product in warehouse

Guarantee
12/24 month

Delivery in 
9 - 11
business days

Your message has been successfully sent!
Fill in the required fields*

Nikon Z Portrait Kit (Z 40mm F/2 + SB-700)

Nikon NIKKOR Z 40mm f/2

NIKKOR Z 40 mm f/2 fotografuoja ir filmuoja nuostabiomis detalėmis, gyliu ir spalvomis. Jo natūralus matymo kampas idealiai tinka atviriems portretams, interviu ir vaizdo įrašams. Objektyvas yra mažas, todėl jūsų objektai jausis laisvai ir natūraliai, o dėl savo mažo dydžio ir lengvumo, galite naudoti šį objektyvą, kad nufilmuotumėte patrauklias pirmojo asmens perspektyvas. Idealus kasdienis objektyvas-„Nikon NIKKOR Z 40mm f/2“ yra universalus, platus plataus kampo ir įprastų matymo laukų objektyvas, turintis ryškią maksimalią f/2 diafragmą. Skirtingas židinio nuotolis yra pakankamai platus spontaniškam fotografavimui, tačiau vis tiek pakankamai mažas, kad būtų galima fotografuoti portretus ir fotografuoti pasirinktinai. Puikiai tinka naudoti FX arba DX formato fotoaparatuose.

RYŠKUS FOKUSAVIMAS, MINKŠTI FONAI

Pritraukite dėmesį į savo objektą švelniai neryškiu, itin kreminiu fonu. Platus „Z“ laikiklis ir f/2 suapvalinta 9 ašių diafragma suteikia bokeh efektą, kuris tikrai išryškina jūsų vaizdus. Meniškas blizgesys niekada nebuvo lengvesnis.

PUIKUS IŠ ARČIAU

Nuo portretų iki artimo vaizdo sekos vaizdo įraše šis objektyvas užtikrina stulbinantį ryškumą net iš arti. Minimalus tik 0,29 m fokusavimo atstumas leidžia ryškiai sufokusuoti, net kai fotoaparatas yra tik 29 cm atstumu nuo objekto.

 PUIKIAI TINKA VAIZDO ĮRAŠAMS

Filmuojate vaizdo įrašą? Šis 40 mm aukščiausios klasės objektyvas perteikia išsamiai nufilmuotą medžiagą ir galite sutelkti dėmesį tyloje. Fokusuotas kvėpavimas yra žymiai sumažintas, todėl galite sureguliuoti fokusą, pastebimai nepaveikdami kadro matymo kampo.

ITIN TYLUS

Varomas itin tyliu žingsniniu varikliu ir sustiprintas papildomos šviesos, surinktos naudojant „Z“ laikiklį, fokusavimas yra greitas, tikslus ir tylus. Puikiai tinka fotografuojant, o dar geriau - vaizdo įrašams: galite naudoti puikų „Z“ fotoaparato automatinį fokusavimą,

SB-700 Blykstė

SB-700 yra suderinama su FX ir DX fotoaparatais, o dėl savo greito belaidžio valdymo blykstė yra patraukli įvairiems klientams, tarp jų ir pažengusiems fotografams, norintiems praplėsti savo kūrybingo apšvietimo sistemą. Ji gali būti naudojama kaip pagrindinė blykstė, valdanti iki dviejų blyksčių grupių ir jų apšvietimo koeficientų. SB-700 taip pat galima naudoti kaip nuotolinį įrenginį blykstės sąrankoje.

LENGVAI NAUDOJAMA „SPEEDLIGHT“ BLYKSTĖ 

Universali lengvai naudojama „Speedlight“ blykstė, suderinama su „Nikon“ FX ir DX formato SLR fotoaparatais bei „Nikon“ patobulinta kūrybingo apšvietimo sistema. Neįtikėtinai intuityviai valdoma, pasižymi daugybe pažangių funkcijų, kurios supaprastina šviesos kokybės ir krypties valdymą. Trys apšvietimo lauko raštai suteikia visišką blykstės aprėpties valdymą, o lengvai pasiekiamas A:B režimas leidžia belaidžiu būdu valdyti keletą blykstės įrenginių. Kompaktiškas korpusas reiškia, kad tai idealus rinkinys, kurį patogu turėti po ranka norint kūrybingai fotografuoti arba sukurti labiau subalansuotus vaizdus sudėtingomis apšvietimo sąlygomis.

FUNKCIONALUMAS 

Universali I-TTL (išmanioji TTL) „Speedlight“ blykstė suderinama su FX ir DX formato SLR fotoaparatais bei „Nikon“ patobulinta kūrybingo apšvietimo sistema.

Kelių etapų elektra valdomas priartinimas: apima platų 24–120 mm apžvalgos kampą.

Intuityvus naudojimas: didelis, lengvai įskaitomas LCD ekranas ir patogiai išdėstyti valdikliai leidžia lengvai reguliuoti nustatymus.

Vedantysis skaičius: 25 (EVEN) / 28 (STD) / 30 (CW) (FX formatas, ISO 100 m, esant 35 mm). Didžiausias vedantysis skaičius: 38 (STD, FX formatas, ISO 100 m, esant 120 mm).

Atsižvelgiant į situaciją, galima pasirinkti centruotus, tolygius ir standartinius apšvietimo lauko raštus.

Labai trumpas pakartotinio suveikimo laikas: apytiksliai 2,5 s naudojant NiMH arba šarminius akumuliatorius ir apytiksliai 3,5 s naudojant ličio jonų akumuliatorius.

Spartaus belaidžio valdymo A:B režimas: leidžia valdyti A ir B „Speedlight“ blyksčių apšvietimo koeficientus.

Integruotą programinę įrangą galima atnaujinti naudojant prijungto fotoaparato laikmeną.

Automatinė apsaugos nuo perkaitimo sistema: įspėja apie pernelyg didelį karštį, kuris susidaro intensyviai fotografuojant ir, jei būtina, atideda pakartotinį kadrą.

Automatinis filtro aptikimas: „Speedlight“ automatiškai reguliuoja prijungto fotoaparato spalvos temperatūros nustatymus pagal naudojamą spalvų filtrą. 

Offensive and promotional comments are unpublished.
Testimonials not found!
Testimonial