Nikon NIKKOR Z 100-400mm f/ 4.5-5.6 VR S
Product reference: 4960759906557

Nikon NIKKOR Z 100-400mm f/ 4.5-5.6 VR S

Product reference: 4960759906557
You have 3 products in compare list, please remove someone and try again
  • Add to favorites products
  • Added to favorites products
  • Removed to favorites product
Add to compare
2 47700
Product in warehouse

Guarantee
12/24 month

Delivery in 
9 - 11
business days

Your message has been successfully sent!
Fill in the required fields*

Nikon NIKKOR Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR S

Optinis dizainas
Dviejų Super ED ir šešių ED stiklo elementų derinys efektyviai pašalina chromatinės aberacijos ir spalvų pakraščius visame priartinimo diapazone, kad būtų pastebimas aiškumas ir spalvų tikslumas.
ARNEO ir Nano Crystal Coats naudojami siekiant užkirsti kelią dubliavimui, atspindžiui ir blyksniams, kad būtų pasiektas geresnis kontrastas ir aiškumas dirbant stipraus apšvietimo ir foninio apšvietimo sąlygomis. „Nano Crystal Coat“ valdo atsitiktinę šviesą iš įstrižainės, o „ARNEO Coat“ – iš vertikalios krypties.

Automatinis fokusavimas ir vibracijų mažinimas
Daugiafokusinėje sistemoje yra du atskiri AF pavaros blokai, kurie yra sinchronizuoti, kad būtų užtikrintas ypač greitas ir tikslus fokusavimas visame priartinimo diapazone. Šioje sistemoje naudojami žingsniniai varikliai, užtikrinantys įspūdingai sklandų ir tylų automatinį fokusavimą, kuris puikiai tinka tiek fotografuojant, tiek naudojant vaizdo įrašus.
Taip pat galimas visą laiką rankinio fokusavimo nepaisymas ir naudojamas vidinis fokusavimo dizainas, kai fokusuojant perkeliamos tik vidinės objektyvų grupės, siekiant išlaikyti bendrą objektyvo ilgį naudojimo metu ir skatinti didesnį fokusavimo greitį.
Mažiausias 2,5 colio fokusavimo atstumas ir didžiausias 0,38x padidinimas yra naudingi dirbant su objektais iš arti.
Virpesių mažinimo vaizdo stabilizavimas padeda sumažinti fotoaparato drebėjimą maždaug 5,5 punkto, kad būtų galima geriau fotografuoti laikant rankoje esant prastam apšvietimui.

Valdymas ir dizainas
Trumpas tik 80° priartinimo sukimas leidžia greitai pakeisti 100 mm ir 400 mm padėtis.
Atnaujinta mastelio keitimo konstrukcija apsaugo nuo objektyvo slinkimo, nepaisant to, ar objektyvas nukreiptas tiesiai aukštyn ar žemyn, nereguliuojant sukimo momento ar įtempimo nustatymų.
Pagal numatytuosius nustatymus programuojamas valdymo žiedas yra nustatytas rankiniam fokusavimui reguliuoti, bet taip pat gali būti naudojamas diafragmos ar ekspozicijos kompensavimui valdyti.
Integruotas OLED objektyvo informacijos skydelis leidžia greitai patvirtinti diafragmos nustatymą, fokusavimo atstumą ir lauko gylio figūras tiesiai ant objektyvo tiek šviesiose, tiek tamsiose situacijose.
Du priskiriami L.Fn mygtukai veikia kartu su fotoaparate esančiais Fn mygtukais, kad būtų galima greitai pakeisti ekspozicijos nustatymus ir kitas funkcijas.
Dulkėms ir drėgmei atsparus objektyvo korpusas ir priekinė fluoro danga padeda objektyvą naudoti nepalankiomis sąlygomis.
„Inner Balance“ technologija padeda išlaikyti pastovų svorio centrą keičiant priartinimo padėtį ir užtikrina didesnį stabilumą stebint judančius objektus naudojant gimbalo galvutę.
Besisukanti trikojo apykaklė užtikrina tvirtinimo stabilumą, kai fotografuojate ant vienakojo ar trikojo.
Suderinamas su pasirenkamu Z-Teleconverter TC-1.4x ir TC-2x, kad dar labiau padidintų šio objektyvo pasiekiamumą.

Offensive and promotional comments are unpublished.
Testimonials not found!
Testimonial