Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM (Silver)
Product reference: 9949292189803

Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM (Silver)

Product reference: 9949292189803
You have 3 products in compare list, please remove someone and try again
  • Add to favorites products
  • Added to favorites products
  • Removed to favorites product
Add to compare
19300
Product in warehouse

Guarantee
12/24 month

Delivery in 
3 - 5
business days

Your message has been successfully sent!
Fill in the required fields*

Canon RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM (Silver)

Pradėkite savo EOS R APS-C beveidrodinę kelionę su objektyvu, kuris patenkins visus jūsų nuotraukų ir vaizdo įrašų poreikius. RF-S 18-45 mm F4.5-6.3 IS STM objektyvas yra lengvas ir kompaktiškas, siūlo 4 žingsnių optinį vaizdo stabilizatorių ir naudingą 18-45 mm1 priartinimo diapazoną puikiems rezultatams kiekvieną dieną.

KASDIENYBĖS TYRINĖJIMAS PRASIDEDA ČIA

Įamžinkite kasdienes akimirkas naudodami objektyvą, kuris idealiai tinka puikioms nuotraukoms ir vaizdo įrašams. Naudingas priartinimo diapazonas ir artimas fokusavimas – šis EOS R serijos APS-C objektyvas idealiai tinka gyvenimiškoms situacijoms. Kompaktiškas, lengvas ir tylus, 4 žingsnių optinis vaizdo stabilizatorius suteikia daugiau universalumo ir padeda įveikti fotoaparato drebėjimą, net ir esant prastam apšvietimui.

Puikus pradinis objektyvas tyrinėjimams

Užfiksuokite gyvenimą su kompaktišku APS-C priartinimu, skirtu EOS R serijai, kurio priartinimo diapazonas 29-72 mm (35 mm ekvivalentas). Jis idealiai tinka kelionėms, šeimai ar net vlogams ir gali būti lengvai sudėtas į krepšį.

Aiškūs, stabilūs vaizdai ir vaizdo įrašai

Niekada nesijaudinsite, kad reikės naudoti blykstę, kai po ranka turėsite 4 žingsnių vaizdo stabilizavimo funkciją. Šis objektyvas užtikrintai ir stabiliai fotografuoja, o naudojant su suderinamais fotoaparatais siūloma dar didesnė kompensacija.

Sklandus, tylus fokusavimas ir kūrybiškas valdymas

STM variklis užtikrina sklandų, tylų ir tikslų fokusavimą, o žiedinė f/4,5-6,3 septynių menčių diafragma puikiai tinka meniškiems išryškintiems fokusavimo taškams arba „bokeh“ efektui sukurti.

Eksperimentuokite su rankiniu fokusavimu

Naudokite rankinį fotografavimą ir priartinkite vaizdą pasitelkę didesnį didinimą MF režime. Tai puikus sprendimas, leidžiantis užfiksuoti nuostabias objektų detales ir priartėti iki 15 cm atstumu, naudojant 0,25x didinimą.

Lengvas ir kompaktiškas – puikiai tinkantis kiekvienai dienai

Bendras RF-S 18-45 mm F4.5-6.3 IS STM ir EOS R APS-C beveidrodinio fotoaparato svoris yra gerokai mažesnis, palyginti su DSLR atitikmeniu. Mažesnis svoris reiškia, kad galite fotoaparatą naudoti ilgiau ir nepraleisti nė vienos svarbios akimirkos.

Offensive and promotional comments are unpublished.
Testimonials not found!
Testimonial