Elektros sąnaudų skaitiklis 100A WiFi POW žiedas SONOFF POWCT (srovės zondas)
Prekės kodas: 9-068039
Elektros sąnaudų skaitiklis 100A WiFi POW žiedas SONOFF POWCT (srovės zondas)

Elektros sąnaudų skaitiklis 100A WiFi POW žiedas SONOFF POWCT (srovės zondas)

Prekės kodas: 9-068039
Elektros sąnaudų skaitiklis 100A WiFi POW žiedas SONOFF POWCT (srovės zondas)
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4507
55,64 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Elektros sąnaudų skaitiklis 100A WiFi POW žiedas SONOFF POWCT (srovės zondas).

SONOFF POWCT yra inovatyvus elektros energijos suvartojimo matuoklis, kuriame dera šiuolaikinės technologijos su saugumu ir patogumu. Jame yra įrengtas srovės zondas, kurio srovės aptikimo diapazonas yra iki 100A, kuris leidžia tiksliai stebėti namų elektros suvartojimą, nereikia fizinio kontakto su įtampais laidais, pašalinant elektros smūgio pavojų. Susieta mobilioji programėlė siūlo intuityvią sąsają, kad galėtumėte patikrinti savo energijos suvartojimą realiuoju laiku, gauti išsamias dienos, mėnesio ir metines ataskaitas bei eksportuoti duomenis į failą, kad geriau suprastumėte savo įpročius ir optimizuotumėte išlaidas. Dėl to SONOFF POWCT yra idealus sprendimas saugiai ir efektyviai valdyti energiją jūsų namuose.

Tikslus energijos suvartojimo stebėjimas

SONOFF POWCT leidžia lengvai stebėti įvairių namų prietaisų ar visų patalpų elektros suvartojimą. Įrengę skaitiklį savo elektros skydelyje, galite stebėti savo energijos suvartojimą realiu laiku ir optimizuoti savo išlaidas. Dėka istorinių duomenų saugojimo funkcijos, skaitiklis automatiškai saugo energijos suvartojimo duomenis iki 6 mėnesių, todėl galėsite juos bet kada eksportuoti ir analizuoti. Tai ideali priemonė tiems, kurie nori geriau valdyti energijos suvartojimą ir sumažinti elektros sąskaitas.

Saugus ir patikimas dizainas

POWCT buvo sukurtas atsižvelgiant į saugumą ir patikimumą. Jis išlaikė daugybę griežtų bandymų, įskaitant žaibo, viršįtampių, trumpųjų jungimų, kritimo testus ir veikimo ekstremaliomis aplinkos sąlygomis bandymus. Tvirtas PC plastikinis korpusas ir galimybė veikti įvairiuose temperatūrų (nuo -40 iki 50 °C) ir drėgmės diapazone (nuo 5% iki 95% santykinio drėgnumo, nesikondensuojantis) garantuoja ilgalaikį patikimumą ir saugų naudojimą.

Papildomos funkcijos ir jungiamumas

SONOFF POWCT palaiko nuotolinio kontaktorių valdymo funkciją per įmontuotą relę su 2A išėjimo srovė, kuri leidžia valdyti apkrovą namų elektros sistemoje. Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz belaidis ryšys ir SMA antenos sąsaja užtikrina stabilų ryšį ir galimybę nuotoliniu būdu stebėti, taip pat valdyti iš mobiliosios programėlės. Be to, matuoklis veikia su Google Home, IFTTT ir Alexa, o tai reiškia, kad galite sėkmingai integruoti jį į savo išmaniuosius namus ir valdyti jį paprastomis komandomis. Prietaisą lengva įdiegti ir konfigūruoti, todėl jis yra puikus sprendimas naudoti namuose.

Gamintojas SONOFF
Modelis:POWCT
Įtampos įvertinimas:100-240V~50/60Hz 2W
Belaidis ryšys:Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4GHz
Antenos sąsaja:SMA
Transformatoriaus sąsaja:RJ9
Transformatoriaus srovės jutimo diapazonas:0-100A
Matavimo kategorija:CAT II 0-100A 300V-MAX
Spalva: Balta
Korpuso medžiaga:PC
Taikymo vieta:Vidaus
Darbo temperatūra:-40 ~50
Darbinė drėgmė:5%~95% RH, nekondensuojantis
Maksimalus kabelio, kuris gali tilpti į CT jutiklį, skersmuo:15 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas