Elektrinių atsuktuvų ir reketinių veržliarakčių rinkinys Jimi Home X1-I
Prekės kodas: 051586

Elektrinių atsuktuvų ir reketinių veržliarakčių rinkinys Jimi Home X1-I

Prekės kodas: 051586
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
8900
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Jimi Home X1-I įrankių rinkinys

Norite, kad svarbiausi įrankiai visada būtų po ranka? Su Jimi Home X1-l tai bus įmanoma! Įrankių rinkinyje yra viskas, kas gali būti naudinga atliekant „pasidaryk pats“, remontuojant ar atliekant profesionalų darbą. Elektrinis atsuktuvas, reketinis raktas, antgalių rinkinys – ir tai dar ne viskas! Įrankiai yra patogioje dėžutėje su rankena, todėl visada bus tvarkingi, be to, galėsite patogiai neštis iš vietos į vietą. Su Jimi Home būsite pasiruošę bet kokioms aplinkybėms!

JimiHome/X1-I/1

Nustatyti specialioms užduotims

Jimi Home įrankių rinkinys sujungia rankinius ir elektrinius įrankius, todėl jis tinka beveik bet kokiai situacijai – ar atliekant „pasidaryk pats“, ar atliekant remonto darbus. Kad atitiktų visus Jūsų lūkesčius ir poreikius, šie įrankiai išsiskiria novatorišku dizainu, aukšta darbo kokybe ir nepriekaištinga išvaizda. Su jų pagalba kiekviena veikla bus kažkas nepaprastai malonaus!

JimiHome/X1-I/3

Elektrinis tikslus atsuktuvas

Vienas iš Jimi Home rinkinio komponentų yra elektrinis tikslus atsuktuvas. Jis išsiskiria dizainu su dviem jungikliais, todėl tiks ir daugiau pritaikymų. Jis gali suktis dviem kryptimis – prieš laikrodžio rodyklę ir pagal laikrodžio rodyklę. Tai leidžia lengvai prisukti arba atsukti varžtus su jo pagalba. Be to, jis taip pat turi specialų užrakto režimą, kuris neleidžia įrenginiui įsijungti, todėl baigę galite būti ramūs, kad jis bus saugiai laikomas.

JimiHome/X1-I/2

Apgalvotas atsuktuvo dizainas

Elektrinis tikslus atsuktuvas išsiskiria apgalvotu dizainu. Jame sumontuota LED lemputė, kuri pravers silpnai apšviestose patalpose. Jis taip pat turi 5 pavaras, o sukimo momentas yra 4 N⋅m. Jo 2000 mAh baterija rodo ilgą tarnavimo laiką ir ilgą veikimo laiką. Taip pat nereikės jaudintis, jei jo energija baigsis, nes galite lengvai jį atnaujinti naudodami pridedamą USB-C laidą. Be to, visiškai įkrovę galite atsukti net 220 varžtų!

JimiHome/X1-I/5

Reketinis veržliaraktis

Komplekte taip pat rasite reketinį veržliaraktį. Jis yra kompaktiškas ir tvirtas, todėl joks darbas nebus baisus! Be to, norint greitai atlaisvinti įvorę, užtenka vienos rankos. Jame taip pat yra specialus mygtukas, leidžiantis keisti sukimosi kryptį, todėl galėsite laisvai sukti ir atsukti. Nuo šiandien namų ruošos darbai niekada nebuvo lengvesni!

JimiHome/X1-I/6

Papildomi įrankiai

Jimi Home rinkinyje taip pat yra daug daugiau įrankių, kurie pravers „pasidaryk pats“. Antgalių laikiklis, kuris yra komplekto dalis, turi magnetinę konstrukciją, kad antgaliai neiškristų. Be to, jį patogu laikyti ir puikiai telpa rankoje. Dėžutėje taip pat yra antgalių rinkiniai, lizdai ar įvairūs antgaliai su magnetu. Su Jimi Home visada būsite pasiruošę galimiems gedimams!

JimiHome/X1-I/4

Rinkinyje

  • 3,6 voltų elektrinis atsuktuvas
  • reketinis veržliaraktis
  • bitų laikiklis
  • įkrovimo kabelio tipas C
  • plėtimas
  • bitų rinkinys (3PH1, 4.5PH2, 5PH1, 5PH2, 6PH2, PH3, T6, T8, T9, T10, T15, T20, T25, T30, T40, TT10, TT15, TT20, TT25, 3.5, H2.5, H2. H4, H5, H6, H8, PZ, PZ1, PZ2, PZ3, SL3, SL4, SL5, R0, R1, R2, U2.6, M4.0, △3.0)
  • lizdų rinkinys
  • pry bar
  • 2 x trumpas antgalis su magnetu
  • 2 x ilgio antgalis su magnetu
Gamintojas. Jimi Home
Modelis X1-I
Dėžutės matmenys 303 × 217 × 61 mm
Elektrinio atsuktuvo matmenys 180 × 35 mm
Greitis 220 aps./min.
Įtampa 3,6 V
Akumuliatoriaus talpa 2000 mAh
Reketinio rakto matmenys 135 × 26 mm
Antžolių laikiklio matmenys 80 × 23 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas