Elektrinis vonios šepetys DOCO BC001 (baltas)
Prekės kodas: 042992

Elektrinis vonios šepetys DOCO BC001 (baltas)

Prekės kodas: 042992
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1151
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

DOCO BC001 kūno masažo šepetėlis (baltas).

Norite, kad jūsų vonia būtų patogesnė? Kūno masažo šepetėlis tai visiškai pakeis! Be to, dėl reguliuojamo sukimosi galite jį pritaikyti pagal savo poreikius! Jo valdymas bus labai lengvas ir malonus dėl ergonomiško dizaino. Su DOCO jausitės kaip tikrame SPA!


Naudojimo patogumas

DOCO kūno masažo šepetėlis buvo sukurtas galvojant apie Jūsų patogumą, todėl jame yra ilga rankena ir 360 laipsnių kampu besisukanti galvutė. Jis puikiai imituos rankinį valymą šepetėliu, savo galią pritaikydamas prie kūno spaudimo. Tačiau jei paspausite per stipriai, prietaisas sustos, kad nepažeistų jūsų odos.


Reguliuojamas greitis

DOCO patenkina jūsų poreikius, todėl kūno masažo šepetėlis turi reguliuojamą sukimąsi. Jei jūsų oda labai gležna, rinkitės žemą pavarą, kuri veikia 160 aps./min. Kita vertus, jei jūsų odai reikia gilaus valymo, rinkitės aukštąjį režimą su 280 aps./min. galia. Dėl šios funkcijos BC001 šepetėlis puikiai tiks kiekvienam.


Didelis akumuliatorius

DOCO masažinis šepetėlis aprūpintas didele 1600 mAh baterija. Jo dėka šis prietaisas tarnaus jums mėnesį, naudojant kasdien 5 minutes. Įranga lengvai atgauna maitinimą per C tipo įkrovimo prievadą. Be to, siekiant užtikrinti saugų naudojimą, įkrovimo prievadas buvo paslėptas.


Ergonomiškas dizainas

DOCO BC001 taip pat skirtas komfortui. Ergonomiškas dizainas leidžia natūraliai laikyti rankeną ir uždėti nykštį ant valdymo mygtuko. Be to, naudodamiesi šepetėliu nenuvargsite rankos, nes jis yra lengvas ir sveria tik 291 gramą.


Lengvas valdymas

DOCO pasirūpino, kad kūno masažo šepetėlis būtų patogus naudoti. Norint nuimti galvutę, tereikia ją švelniai patraukti, o uždėti – lengvai paspausti. Jūsų saugumui ir didesniam patogumui visas įrenginys yra atsparus vandeniui ir pagamintas iš neslidaus silikono.


Specifikacija:

Produktas DOCO
Modelis BC001
Įvertinta įvestis 5 V
Vardinė galia 5 W
Įkrovimo tipas USB-C
Akumuliatoriaus talpa 1600 mAh
Svoris 291 g
Matmenys 358 × 87 × 75 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas