Elektrinis skustuvas LED IPX7 Kensen 05-KTMQ13-0GA
Prekės kodas: 058623

Elektrinis skustuvas LED IPX7 Kensen 05-KTMQ13-0GA

Prekės kodas: 058623
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2551
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Kensen 05-KTMQ13-0GA LED IPX7 elektrinis skustuvas.

Atraskite naują skutimosi standartą su Kens! Elektrinis skustuvas puikiai tiks plaukams šalinti nuo įvairių kūno vietų. Dėl keraminių peiliukų skutimasis užtikrina itin tikslų skutimąsi be sudirginimo ar įpjovimų rizikos. Jo IPX7 atsparumo vandeniui įvertinimas reiškia, kad galėsite lengvai išlaikyti švarą, o LED foninis apšvietimas leidžia lengvai nusiskusti sunkiai pasiekiamas vietas. Taip pat rasite 2 keičiamus dangtelius ir dėklą.

Kensen/05-KTMQ13-0GA/3

Tobulai lygi oda

Pasiruoškite revoliucijai vyrų viliojimo srityje! Skustuvas aprūpintas keraminiais peiliukais, kurie dėl savo išskirtinio patvarumo ir tikslumo padarys jūsų odą lygią kaip niekada anksčiau. Ašmenys taip pat švelniai priglundau prie jūsų odos, todėl jums nereikės jaudintis dėl sudirginimo ar įpjovimų. Be to, dėl R formos dizaino skustuvas puikiai prisitaiko prie jūsų kūno, todėl galite pasiekti dar geresnių rezultatų.

Kensen/05-KTMQ13-0GA/4

Vienas skustuvas, daug kartų naudojamas

Kensen skustuvas paruoštas bet kokiam priežiūros iššūkiui! Jo universalumas reiškia, kad galite mėgautis lygia skirtingų kūno dalių oda. Nesvarbu, ar jums reikia tiksliai nusiskusti pažastis, kojas, krūtinę, nugarą ar pėdas, Kensen skustuvas veiks puikiai!

Kensen/05-KTMQ13-0GA/11

Rafinuotas dizainas

Kensen KTMQ13-0GA buvo sukurtas atsižvelgiant į jūsų patogumą. Turėdami IPX7 atsparumo vandeniui įvertinimą, galite lengvai jį naudoti net duše, nesijaudindami dėl galimos žalos. Jame taip pat yra LED foninis apšvietimas, kuris ryškiai apšviečia pasirinktą kūno vietą, todėl lengva kruopščiai nusiskusti net sunkiai pasiekiamose vietose.

Kensen/05-KTMQ13-0GA/7

Tobulas kelionių draugas

Einate atostogauti? Pasiimkite skustuvą su savimi! Su juo yra praktiškas laikymo dėklas, kuriame yra saugi vieta jūsų skustuvui. Taip būsite tikri, kad jūsų mėgstama įranga keliaujant išliks nepažeista. Be to, patvari baterija garantuoja iki 30 naudojimo kartų vienu įkrovimu, o tai reiškia, kad jums nereikės jaudintis, kad reikės dažnai įkrauti.

Kensen/05-KTMQ13-0GA/10

Įtraukta

  • elektrinė skustuvas
  • 2 keičiami dangteliai
  • case
Gamintojas Kensen
Modelis KTMQ13-0GA
Ašmenų tipas Keramika
Atsparumas vandeniui IPX7
Įkrovimo sąsaja USB-C
LED foninis apšvietimas Taip
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas