Elektrinis skustuvas ENCHEN Victor
Prekės kodas: 037234357293

Elektrinis skustuvas ENCHEN Victor

Prekės kodas: 037234357293
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1330
Prekė sandelyje

Garantija 
0 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

ENCHEN Victor elektrinis skustuvas

Pasirūpinkite savo barzda su Enchen skustuvu. Victor modelyje yra 3 judančios pjovimo galvutės, užtikrinančios tikslumą, o galingas variklis dirba itin tyliai ir greitai nukirps jūsų barzdą. Sumanus dizainas leidžia lengvai surinkti / išardyti ir išvalyti, o įmontuota įkraunama baterija užtikrina iki 60 minučių naudojimo vienu įkrovimu.

7.jpg

Saugus ir tikslus skutimasis

Gaminys turi 3 nepriklausomas pjovimo galvutes, kurios prisitaiko prie veido formos ir sklandžiai slysta juo. Dėl to skutimasis yra paprastas ir saugus. Be to, ploni, savaime šlifuojantys peiliukai garantuoja tikslumą, pašalindami net trumpiausius plaukelius. Jie taip pat išsiskiria ilgu tarnavimo laiku, todėl esate tikri, kad skustuvas jums tarnaus ilgai.

10.jpg

Sumanus našumas

Įrenginyje sumontuotas efektyvus variklis, kuris išsiskiria gana tyliu darbu – triukšmo lygis 67 dB. Be to, „Victor“ modelyje naudojama ESM sistema, atsakinga už greitą ir tikslų skutimąsi. Be to, naudojami sprendimai leidžia skustuvui dirbti optimaliu greičiu, kai akumuliatoriaus lygis yra žemas. Taigi jums nereikės jaudintis dėl įpjovimų ir sudirginimo.

4.jpg

Patvari baterija

Skustuvas aprūpintas 600 mAh talpos baterija, kuri vienu įkrovimu reiškia apie 60 minučių naudojimo. Norėdami atnaujinti įrenginio energiją, prijunkite jį prie maitinimo šaltinio, maitinimo bloko arba kompiuterio naudodami pridedamą USB į USB-C laidą. Po maždaug 1,5 valandos jis bus paruoštas toliau dirbti.

6.jpg

Dėmesio detalėms

Naudodami skustuvą nesukelsite jokių problemų. Prietaisas turi vieną, didelį mygtuką, kuriuo jį įjungsite/išjungsite. Be to, apie akumuliatoriaus būseną informuos ekranas, o ilgaamžiškumą užtikrina ABS plastiko konstrukcija. Be to, dėl magnetinės konstrukcijos lengva sumontuoti ir išimti galvutę.

8.jpg

Įtraukta

  • shaver
  • USB į USB-C įkrovimo laidas
  • valymo šepetys
Gamintojas Enchen
Modelis Viktoras
Spalva juoda
Vardinė įtampa 5V
Vardinė galia 3W
Akumuliatoriaus talpa 600 mAh
Darbo laikas apytiksliai 60 min
Įkrovimo laikas apytiksliai 1,5 val.
Įkrovimo prievadas USB-C
Triukšmo lygis 67 dB
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas