Elektrinis skustuvas ENCHEN Traveller
Prekės kodas: 9-035957

Elektrinis skustuvas ENCHEN Traveller

Prekės kodas: 9-035957
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1968
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Prekės ženklas ENCHEN yra „Xiaomi“ ekosistemos dalis.

ENCHEN Keliaujantis skustuvas

Nešiojama barzdaskutė ENCHEN Traveler išsiskiria savo lengvu, kompaktišku dizainu – ji gali būti su jumis beveik visur. Jis yra IPX6 atsparus vandeniui ir belaidis – jo veikimo laikas siekia 60 minučių vienu įkrovimu. Jame yra 3 judantys peiliai ir galingas variklis, kuris yra atsakingas už patikimą veikimą. Jį taip pat labai paprasta ir patogu naudoti. Rinkinyje taip pat yra praktiškas laikymo maišelis ir USB-C laidas.

Visada su tavimi

Ar dažnai keliaujate? „Traveller“ skustuvas jums puikiai tiks! Lengvas ir kompaktiškas – neužims daug vietos sportiniame krepšyje ar kuprinėje. Jis sveria tik 65g – tai nebus per didelė našta. Jums nebereikia atsisakyti galimybės nusiskusti barzdą kelionėje! Prietaiso transportavimą palengvina pridedamas maišelis.

Greitas ir kruopštus skutimas

Atsisveikinkite su nepageidaujamais plaukais. Barzdaskutė naudoja 3 judančius peiliukus ir didelio našumo variklį, kad greitai ir efektyviai pašalintų net trumpus, užsispyrusius plaukelius. Dar daugiau – prietaisas puikiai prilimpa prie odos ir prisitaiko prie Jūsų veido formos. Jūs neturite jaudintis dėl sudirginimo ar įpjovimų. Nebereikia varginančio, daug laiko reikalaujančio skutimosi!

Atsparus vandeniui

Dabar galite lengvai išlaikyti nepriekaištingą skustuvą. Prietaisas išsiskiria IPX6 atsparumu vandeniui. Taigi galite be rūpesčių plauti po tekančiu vandeniu. Taip efektyviai atsikratysite bakterijų ir nešvarumų. Taip pat išvengsite mikrobų dauginimosi ir taip sumažinsite odos problemų riziką.

Belaidis veikimas

Kodėl barzdaskutė dar tokia tinkama kelionėms? Belaidis dizainas! Atsisveikinkite su ribojančiais kabeliais ir mėgaukitės laisve. Dėl ilgai veikiančios baterijos prietaisas veikia iki 60 minučių. Be to, USB-C sąsaja leidžia įkrauti skustuvą ne tik naudojant įkroviklį, bet ir, pavyzdžiui, maitinimo bloką ar nešiojamąjį kompiuterį.

Patogus vartotojui

Skutimosi galvutė pagaminta iš aukštos kokybės plieno, kuris yra visiškai saugus odai ir nedirgina. Negana to, prietaisas puikiai jaučiasi rankoje ir išsiskiria malonia liesti matine tekstūra. Patogų jo valdymą palengvina didelis mygtukas ir indikatorius. Be to, barzdaskutės įkrovimo prievadas buvo papildomai apsaugotas, todėl į ją negali patekti dulkių ar kitų teršalų.

Dėžutėje

  • Elektrinė skustuvas
  • Laikymo maišelis
  • Įkrovimo laidas (USB-C)
Prekės ženklas ENCHEN
Vardas Elektrinė skustuvas
Modelis Keliautojas
Spalva Navy blue
Vardinė galia 2W
Įvestis 5V / 350mA
Įkrovimo laikas Apytiksliai 90 min
Įkrovimo sąsaja USB-C
Veikimo laikas Apytiksliai 60 min
Matmenys 6,8x4,5x4,5 cm

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas