Elektrinis skustuvas 3D Kensen 06-KTXD32-0GA
Prekės kodas: 058622

Elektrinis skustuvas 3D Kensen 06-KTXD32-0GA

Prekės kodas: 058622
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2185
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

3D elektrinis skustuvas Kensen 06-KTXD32-0GA

3D elektrinis skustuvas Kensen 06-KTXD32-0GA yra modernus sprendimas vyrams, vertinantiems skutimosi patogumą ir tikslumą. Sukurtas atsižvelgiant į įvairius pageidavimus, jis leidžia skustis tiek sausai, tiek šlapiai, o pažangi technologija užtikrina tikslumą ir saugumą naudojimo metu. Pakuotėje yra viskas, ko reikia: skustuvas, USB laidas, valymo šepetėlis, apsauginis dangtelis ir instrukcijos. Jis išsiskiria elegantišku juodu dizainu, žemu triukšmo lygiu ir efektyviu veikimu, todėl yra idealus pasirinkimas šiuolaikiniam žmogui.

Plaukiojanti galva – patogumas ir tikslumas

Slankioji Kensen skustuvo galvutė yra raktas į tikslų skutimąsi. Jo dėka skustuvas puikiai prisitaiko prie veido kontūrų, sumažindamas sudirginimo riziką. Tai leidžia tiksliai nuskusti sunkiai pasiekiamas vietas ir užtikrina nuoseklų rezultatą, nereikia kelis kartus perbraukti per odą. Ši funkcija padidina naudotojo patogumą, todėl skutimasis tampa greitesnis ir efektyvesnis.

Sausas ir šlapias skutimas

Modelis 06-KTXD32-0GA leidžia skustis tiek sausai, tiek šlapiai, todėl vartotojas gali rinktis pagal pageidavimus ir poreikius. Šlapio skutimosi parinktis ypač naudinga jautrią odą turintiems asmenims, nes sumažina sudirginimo riziką. Dėl šios funkcijos skustuvas puikiai tinka naudoti duše, o tai patogu ir taupo laiką.

IPX5 atsparus vandeniui

Kensen skustuvas sukurtas atsižvelgiant į saugumą, kad būtų galima naudoti įvairiomis sąlygomis. Jo IPX5 atsparumo vandeniui įvertinimas reiškia, kad jis yra atsparus vandens srautams iš bet kurios krypties, todėl jį galima saugiai naudoti duše ir lengviau valyti. Be to, ši funkcija padidina įrenginio patvarumą ir apsaugo jį nuo vandens pažeidimų.

Tylus veikimas

Dėl žemo 60 dB triukšmo lygio 06-KTXD32-0GA modelis yra vienas tylesnių skustuvų rinkoje. Tai leidžia skustis bet kurioje vietoje ir bet kuriuo metu, netrukdant kitiems. Ši funkcija ypač svarbi asmenims, kuriems reikia skustis anksti ryte arba vėlai vakare, todėl naudojimo metu jie turi diskretiškumo ir patogumo.

Greitas įkrovimas ir našumas – Kasdienio naudojimo patikimumas

Kensen skustuvas turi greito įkrovimo funkciją, leidžiančią visiškai įkrauti per 60 minučių. Didelis apsisukimų skaičius per minutę (7000 RPM) užtikrina skutimosi efektyvumą ir greitį, o tai būtina kasdieniame užimtame gyvenime.

Paketo turinys:

Skustuvas x 1

USB kabelis x 1

Valymo šepetys x 1

Apsauginis dangtelis x 1

Instrukcijos x 1

Prekės ženklas Kensen
Modelis 06-KTXD32-0GA
Spalva Juoda
Triukšmo lygis 60dB
Įkrovimo laikas 60 minučių
Atsparus vandeniui IPX5
Pasukimai per minutę 7000 RPM
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas