Elektrinis nuospaudų valiklis pėdoms Enchen Rock
Prekės kodas: 9-040725

Elektrinis nuospaudų valiklis pėdoms Enchen Rock

Prekės kodas: 9-040725
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2061
28,24 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

ENCHEN "Rock" elektrinis kulnų trintuvas / formuotojas

Pasirūpinkite savo pėdų glotnumu su Enchen belaidžiu elektriniu kulnų keltuvu. Prietaisas siūlo du režimus – pirmasis tinka kasdienei priežiūrai, o antrasis pašalins įsisenėjusį sukietėjimą ir kukurūzus. Komplekte yra trys keičiamos galvutės, kurios palengvins pedikiūro atlikimą. Negana to, įrenginyje įdiegta sistema, apsauganti nuo bet kokių įbrėžimų ir įpjovimų, o palaikyti švarą nesukels problemų, nes jį nesunkiai nuplausite po tekančiu vandeniu.

2.jpg

Paprasta naudoti

Elektrinė trintuvė buvo sukurta galvojant apie patogumą. Jame yra universalus mygtukas, kurio pagalba galite lengvai įjungti/išjungti pjoviklį, nustatyti budėjimo režimą ar perjungti darbo režimą. Šoninis mygtukas leis pakeisti galvutę, o pridedamas laidas leis lengvai papildyti energiją išsikrovusiame įrenginyje.

5.jpg

3 keičiamos galvutės

Priklausomai nuo jūsų poreikių, galite naudoti 3 skirtingas gradacija galvutes, kurių pagalba galėsite lengvai prižiūrėti pėdas. Pirmasis bus naudingas kasdienei priežiūrai, antrasis pašalins jūsų kulnus nuo subtilaus sukietėjimo, o trečiasis veiksmingai pašalins keratinizuotą odą ir varginančias nuospaudas.

7.jpg

2 veikimo režimai

Galite pritaikyti pjaustytuvo režimą pagal savo poreikius. Pirmasis režimas veikia esant 2200 aps./min. ir puikiai tiks kasdieniam naudojimui, o antrasis režimas veikia esant 2600 aps./min., kad būtų veiksmingai pašalintas stipresnis sukietėjimas.

6.jpg

Automatinis džiovinimas

Naudoti frezavimo stakles yra visiškai higieniška. Jo atsparumo vandeniui įvertinimas yra IPX6, todėl galite lengvai nuplauti po tekančiu vandeniu (ne ilgiau kaip 2-3 minutes). Viskas, ką jums reikia padaryti, tai uždėti dangtelį ant galvos ir paspausti mygtuką, kad pradėtumėte automatinį džiovinimą. Tai neleis bakterijoms daugintis jo paviršiuje. Dangtelis taip pat palengvins prietaiso laikymą pasibaigus pedikiūrui.

9.jpg

Galingas akumuliatorius

Rock frezavimo staklės turi 1500 mAh įkraunamą ličio jonų bateriją, kuri leidžia belaidžiu būdu veikti iki 2,5 valandos. Įkrovimas naudojant pridedamą USB laidą nesunaudos daug energijos ir užtruks 2,5 valandos. Tuo pačiu prietaisas yra lengvas ir patogus, todėl galėsite jį sėkmingai pasiimti į bet kurias atostogas!

1.jpg

Išmanioji sauga

Įrenginyje naudojama intelektuali sistema, kuri efektyviai sumažina įbrėžimų ir įpjovimų riziką. Frezavimo staklės automatiškai išsijungs, jei per stipriai prispausite ją prie odos. Jums nereikia jaudintis dėl skausmingų įbrėžimų.

4.jpg

Rinkinio turinys:

  • Enchen Rock elektrinė frezavimo staklės
  • Kabelis
  • 3 keičiamos galvutės
  • Priedas prie galvos
  • Valymo šepetys
  • Naudotojo vadovas
Gamintojas ENCHEN
Modelis Rokas
Battery Ličio jonų 1500 mAh
Vardinė įtampa 3.7 V
Vardinė galia 3 W
Atsparus vandeniui IPX6
Veikimo laikas 2,5 valandos
Įkrovimo laikas 2,5 valandos
Veikimo režimai 2200 aps./min./ 2600 aps./min.
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas