Elektrinis nuospaudų valiklis kojoms Liberex CPCR0002
Prekės kodas: 051054

Elektrinis nuospaudų valiklis kojoms Liberex CPCR0002

Prekės kodas: 051054
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1986
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Liberex Electric Foot File CPCR0002

Nesvarbu, ar kovojate su kietais kukurūzais, ar norite, kad pėdos būtų lygios, elektrinė pėdų dildė CPCR0002 padės pasiekti norimų rezultatų. Prietaisas leidžia reguliuoti greitį, todėl galite pritaikyti jo veiksmus pagal savo poreikius. Jis tiekiamas su dviem galvutėmis, o LED apšvietimas padės tiksliai atlikti gydymą. Ergonomiškas dizainas užtikrina patogų naudojimą. Suteik savo kojoms namų SPA su Liberex!

03Liberex/CPCR0002-white/1

Skirtingi greičio lygiai

Liberex elektrinė dildė siūlo du greičio lygius. Mažas greitis daugiausia skirtas kosmetiniam naudojimui ir puikiai tinka, kai norite švelniai nušveisti odą, ją išlyginti ir pagerinti jos tekstūrą. Kita vertus, didelis greitis užtikrina intensyvesnį veikimą ir yra skirtas kietų ir užsispyrusių nuospaudų pašalinimui. Naudodami šį sprendimą galite visiškai kontroliuoti savo odos priežiūros ritualą.

03Liberex/CPCR0002-white/6

Įtrauktos dvi galvos

Siekiant patenkinti skirtingus vartotojų poreikius, Liberex dildė komplektuojama su dviem galvutėmis – stambiagrūdžiu ir smulkiagrūdžiu. Pirmasis garantuoja efektyvų storų ir kietų keratinizuotos odos sluoksnių pašalinimą, efektyviai pašalinant negyvų ląstelių perteklių ir grąžinant pėdoms lygumą. Kita vertus, antroji galvutė skirta subtilesnei odos priežiūrai ir išlyginimui. Idealiai tinka jautrioms vietoms, nuramina suragėjusią odą ir pagerina odos tekstūrą, kad pėdos būtų lygios ir gražios.

03Liberex/CPCR0002-white/7

LED foninis apšvietimas

Siekiant užtikrinti dar didesnį procedūrų tikslumą, Liberex dildė aprūpinta LED foniniu apšvietimu. Naudojamas sprendimas pagerina matomumą ir palengvina keratinizuotos odos pašalinimą, o galite sutelkti dėmesį į kiekvieną smulkmeną, kad gautumėte tokius odos priežiūros rezultatus, apie kuriuos svajojate.

03Liberex/CPCR0002-white/2

Patogus vartotojui

Su Liberex dilde galite pasirūpinti savo oda patogiai savo namuose, sutaupydami laiko ir nereikės lankytis grožio salone. Norėdami atlikti gydymą, tiesiog pasirinkite pageidaujamą galvą, įjunkite prietaisą ir nustatykite greitį, tada švelniai slyskite per pėdų sritis, kurias reikia prižiūrėti. Ši pažangi technologija užtikrina kontroliuojamą ir tikslų veiksmą, pašalindama suragėjusią odą ir padarydama pėdas lygias ir minkštas. Be to, galvutę lengva išardyti, be to, jums nebus sunku išlaikyti jos švarą – galite nesijaudindami nuplauti po tekančiu vandeniu.

03Liberex/CPCR0002-white/5

Ergonomiškas dizainas ir ilgas darbo laikas

Gerai apgalvota rankenos konstrukcija ir vertikali įrenginio forma leidžia tiksliai valdyti, tuo pačiu užtikrinant patogų naudojimą. Dildė lengvai pasieks visas pėdų vietas, o naudoti galėsite be diskomforto. Be to, dėl galingos įkraunamos baterijos įrenginys vienu įkrovimu gali veikti valandą.

03Liberex/CPCR0002-white/10

Įtraukta:

  • Failas x1
  • Stambiagrūdė galvutė x1
  • Smulkaus grūdėtumo galvutė x1
  • USB laidas x1
  • Valymo šepetėlis x1
  • Naudotojo vadovas x1
Gamintojas Liberex
Modelis SF-5001
Vardinė įtampa 5V/1A
Vardinė galia 2W
Port USB
Veikimo laikas maždaug viena valanda
Įkrovimo laikas maždaug viena valanda
Matmenys 192 x 35 mm
Svoris 124 g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas