Elektrinis grilis Techwood TGD-038
Prekės kodas: 053531

Elektrinis grilis Techwood TGD-038

Prekės kodas: 053531
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4286
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Techwood TGD-038 elektrinis grilis: sveiki skoniai ant jūsų stalo.

Džiaugiamės galėdami pristatyti Techwood TGD-038 elektrinę kepsninę, kuri leis mėgautis mėgstamų maisto produktų skoniais visiškai nauju, sveikesniu būdu. Dviguba reguliuojama kepsninė su nepridegančia danga gaminsite patiekalus nenaudodami nereikalingų riebalų, išsaugodami visą skonį ir aromatą. Kartu su šiuo prietaisu dietos laikymasis tampa ne tik lengvesnis, bet ir malonesnis!

Techwood/TGD-038/1

Įvairiapusės maisto gaminimo galimybės

Techwood TGD-038 buvo sukurtas atsižvelgiant į jūsų patogumą. Viršutinė grilio plokštė, kuri papildomai sukasi, leidžia paruošti gurmaniškus paninius ir didesnio storio patiekalus. Tai leidžia nustebinti savo artimuosius įvairiais patiekalais, patenkinančiais net ir įmantriausius skonius. Grilyje taip pat yra šviesos indikatoriai, kurie leis lengviau valdyti gaminimo procesą, kaskart užtikrinant puikius rezultatus.

Techwood/TGD-038/2

Sveiki skoniai ant jūsų stalo

Jūsų ir jūsų šeimos sveikata yra mūsų prioritetas. Štai kodėl Techwood TGD-038 ant grotelių yra grioveliai, leidžiantys greitai nutekėti riebalų pertekliui, todėl galėsite mėgautis skoniu be nereikalingų kalorijų. Be to, specialioje riebalų talpykloje virtuvėje nesunku palaikyti tvarką. Automatinis termostatas ir šiluminė apsauga užtikrina saugų grotelių naudojimą, todėl galite susikoncentruoti į tai, kas svarbiausia – į malonumą gaminti.

Techwood/TGD-038/3

Sveikata ir saugumas pirmiausia

Techwood TGD-038 yra unikali elektrinė kepsninė, kuri pakeis jūsų gaminimo būdą ir tuo pačiu rūpinsis savo sveikata. Atraskite naujas kulinarinių eksperimentų galimybes ir be gailesčio mėgaukitės mėgstamų patiekalų skoniu. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik patogumą, bet ir rūpinasi savo sveikata. Užsisakykite Techwood TGD-038 šiandien ir pasinerkite į skanią kulinarinę kelionę!

Techwood/TGD-038/4

Rinkinyje:

  • Grill
  • Riebalų rinktuvas
Prekės ženklas Techwood
Modelis TGD-038
Termostatas Automatinis
Šiluminė apsauga Taip
Plastikas Nerūdijantis plienas
Maitinimo šaltinis 220-240 V ~ 50-60 Hz
Power 1800 W
Papildomos funkcijos Dvigubos reguliuojamos nepridegančios kepsninės plokštės, Dietinis maisto gaminimas, Viršuje besisukanti kepsninės plokštė paniniams ir tirštam maistui, Šviesos indikatoriai, grioveliai sveikam gaminimui ir riebalų nutekėjimui.
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas