Elektrinis EMS kaklo masažuoklis ANLAN ALMJY01-02
Prekės kodas: 031246713715

Elektrinis EMS kaklo masažuoklis ANLAN ALMJY01-02

Prekės kodas: 031246713715
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3147
Prekė sandelyje

Garantija 
0 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Elektrinis kaklo masažuoklis iš ANLAN

Mėgaukitės lygia, stangria ir akivaizdžiai atjaunėjusia oda. ANLAN kaklo masažuoklis siūlo keletą režimų visapusiškai odos priežiūrai. Tai leidžia giliai išvalyti ir gali atlikti EMS masažą. Jis paveikia odą esant 45°C temperatūrai ir 3 spalvų šviesai – raudonai, mėlynai ir žaliai. Jis taip pat naudoja jonų veikimą. Jame yra patvari 500 mAh baterija.

03ANLAN/Neck-Beauty-Massager/2

3 darbo režimai

3 galimi masažuoklio režimai gali patenkinti įvairius vartotojų poreikius. EMS režimas leidžia elektrostimuliuoti raumenis ir padeda pagerinti kolageno gamybą. Išlygina raukšles ir padidina odos elastingumą. Valymo režimas išvalo poras ir suteikia veido odai spindesio. Karštas režimas naudoja 45°C temperatūrą, kad švelniai stimuliuotų ir atpalaiduotų odą, todėl prisidedama prie odos atjauninimo.

03ANLAN/Neck-Beauty-Massager/4

3 spalvų šviesos terapija

Masažuoklis taip pat siūlo 3 spalvų šviesos terapiją. Raudona šviesa pašalina raukšles, regeneruoja pažeistą odą ir gerina kolageno gamybą. Mėlyna šviesa pašalina spuogus ir malšina uždegimą. Žalia šviesa skatina kraujo mikrocirkuliaciją odoje ir mažina patinimą. Visa tai leis pagerinti veido išvaizdą ir būklę neišleidžiant pinigų apsilankymui grožio salone.

03ANLAN/Neck-Beauty-Massager/5

Sonic vibracija ir 45°C temperatūra

Naudodami masažuoklį iš ANLAN taip pat galite pagerinti kraujotaką ir sulėtinti odos senėjimą. Prietaisas siūlo specialų masažą naudojant garsines vibracijas ir aukštą 45°C temperatūrą. Tokiu būdu ji išlygina odą, atkuria jos elastingumą ir pašalina patinimą.

03ANLAN/Neck-Beauty-Massager/3

Pasinaudokite jonų poveikiu

Teigiami ir neigiami jonai leidžia efektyviai išvalyti poras, o oda geriau įsisavina maistines medžiagas. Tai leidžia atsikratyti spuogų ir išspręsti sausos, nuobodžios odos problemą. Pažiūrėkite, kiek mažai reikia, kad jūsų oda būtų lygi, stangri ir spindinti!

03ANLAN/Neck-Beauty-Massager/6

Tvari įkraunama baterija

Belaidis masažuoklis leidžia išsivaduoti nuo laidų ir mėgautis beveik neribota judėjimo laisve. Ilgai veikianti 500 mAh baterija užtikrina ilgą veikimo laiką. Įrenginio įkrovimas trunka tik apie 2 valandas. Norėdami prijungti masažuoklį prie maitinimo šaltinio, naudokite pridedamą USB kabelį.

03ANLAN/Neck-Beauty-Massager/1

Keli naudojimo būdai

Šis praktiškas masažuoklis bus naudingas daugeliu atvejų. Jo pagalba galite puoselėti ne tik kaklą, bet ir sprandą, kaktą, skruostus. Taip visapusiškai pasirūpinsite jūsų odos išvaizda ir būkle. Pasidovanokite sau atpalaiduojantį masažą, gilų valymą ir veiksmingą šviesos terapiją, kad džiugintumėte lygia, stangria veido oda.

03ANLAN/Neck-Beauty-Massager/7

Įtraukta

  • Kaklo masažuoklis
  • USB įkrovimo laidas
  • Naudotojo vadovas
Gamintojas ANLAN
Vardas Kaklo grožio prietaisas
Modelis ALMJY01-02
Medžiaga ABS
Išėjimo įtampa 3,7 V
Akumuliatoriaus talpa 500 mAh
Įkrovimo laikas Apytiksliai 2 val
Maitinimas 2,5 W
Įėjimo įtampa 5 V 1 A
Matmenys 89 x 47 x 120 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas